Wild - A. Fontein-Wentholt
S.G. Snouckaert van Schauburg-van der Leeuw
Van Dishoeck - kookboekjes
Wild en gevogelte staan tegenwoordig in de belangstelling van de Nederlandse huisvrouw.
In iedere supermarkt — hoe groot of hoe klein ook —is tegenwoordig wel een hazerug of malse eend te koop.
Een kookboekje met recepten die u precies vertellen hoe u met dat wild en gevogelte moet omspringen en het moet bereiden, was er tot op heden echter nog niet.
In deze serie verschenen :
Franse keuken
Chinese keuken
Van spit en grill
Lekker koken
Rijsttafelen
Bak met plezier
Koude gerechten
Fondue en barbecue
Uit verre keukens
Diepvriezen
Meer met fruit Surinaams koken
Elke dag anders
Alles uit de braadschotel
Cocktail-boekje
Soepenboekje
Wild
Wijn in de keuken
Koken met kruiden
100 x kip
Borrelhapjes & snacks
Kaas
A la minuet
Alles in één pan
Visvariaties
Ei-Ei
Ovenschotels
Eenvoudige dineetjes
Sauzen
Lamsvleesrecepten
Kleintje wijn
Recepten uit Japan
Pastel + Pate
Flam in de pan
Gehaktfestival
Die (h)eerlijke aardappel
C.A.J. van Dishoeck Unieboek Bussum - 1972 - 80 pag - ( 130 gram )
In goede staat.
Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn. Maak hieronder een account aan of log in.
Koken voor beginners - Hema keukengidsenMet vele praktische en waardevolle tips.Deze uitgave is een kookboek voor beginners met vrijwel geen kookervaring. Het geeft dan ook tips over hoe men aardappelen kookt, vlees braadt en over de ...
Handboek ChocoladeHerkomst, soorten, achtergronden en receptenChocolade, wie is er niet verzot op ?Chocolade is een zinnenprikkelend voedingsmiddel dat niet alleen ontzettend lekker is, maar ook troost biedt en zorgt voor energie.Dit ...
Het Trattoria Kookboek - BertolliHet lekkerste uit alle streken van Italië Een culinaire ontdekkingstocht door Italië. Naast vele recepten en foto`s ook veel beschrijvingen met adressen van Italiaanse restaurants en unieke ...