Koken voor beginners - Hema keukengidsen
Met vele praktische en waardevolle tips.
Deze uitgave is een kookboek voor beginners met vrijwel geen kookervaring.
Het geeft dan ook tips over hoe men aardappelen kookt, vlees braadt en over de houdbaarheid van verse levensmiddelen.
Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u een smakelijke, dagelijkse maaltijd voor 4 personen gereed kunt maken.
Uiteraard komen ook aan de orde de vaak gebruikte kooktermen, een beknopte inleiding over warenkennis en een aantal suggesties voor de beginnende kok(kin).
Deze keukengids is een eerste begin, een toegangspoort naar de boeiende en rijke wereld van het koken.
Uitgeverij Helmond - Helmond - 1988 - 111 pag - ( 171 gram )
In goede staat.
Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn. Maak hieronder een account aan of log in.
Recepten uit De Twentse KeukenVan vandaag de dagARBU Uitgevers - 48 pag - ( 150 gram )In prima staat.
De Calorieengids - Dina LiewesMet Tabellen Meer zicht op uw gewichtEten moet lekker zijn, verantwoord en voedzaam. De consument van nu wil niet alleen weten of hij gezond eet, maar kiest zelf uit welke eetcultuur: Turks, Frans of ...
Koken zonder stress - Naumann & GobelKorte ingrediëntenlijsten, producten die overal gemakkelijk te verkrijgen zijn, eenvoudige'bereidingswijzen - al deze dingen zijn belangrijk als u lekker, maar zonder stress en gedoe ...