Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Medisch en Gezondheid

Fytotherapie

Samenvatting
  • € 3,25
  • Nieuw  
Omschrijving

Zoals op de voorkaft staat vermeld: een praktische kruiden- en plantengids. Een dun boekje, 86 pagina's, iets langer dan een pocket, mooi gesatineerd papier, op elke pagina een kleine kleurenfoto en met een schat aan informatie over de heilzame werking van bepaalde kruiden en planten.

Daar het boekje in nieuwstaat is en ik dat graag zo wil houden, kan ik geen foto's maken van de binnenzijde. Enkele voorbeelden van positieve invloeden op de volgende problemen: geheugenzwakte, overgewicht, migraine. Anderzijds zijn er ook middelen die bevorderend werken bij gewichtstoename en borstvergroting.

Ik ben zelf geen deskundige op het gebied van kruiden etc., maar heb alleen enkele punten genoteerd, welke in het boekje vermeld worden.

Het boekje weegt 142 gram en een envelop voor verzending 8 gram, totaal 150 gram. Verzending in een brievenbus kost € 3,64. Met track & trace € 4,50.

De winkelprijs van het boekje is € 4,95 (voor zover nog leverbaar). Ik bied het nu aan voor € 3,25.

Verzonden via de brievenbus komt het totaal dus op € 6,89.

 

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Verpleegkundige: Urologie
€ 2,95
Verpleegkundige: Urologie

Uitg. Spruyt. 2e druk 1975. Ingenaaid. 112 pagina's. Naam op 2e schutblad. Ezelsoor van een paar mm rechtsonder. Verder zo goed als nieuw. Gewicht 260 gram. Verzendkosten vanaf € 3,95. Prijs € 2,95.   

Assendelft, NH

Verpleegkundige: Algemene chirurgie
€ 2,95
Verpleegkundige: Algemene chirurgie

 Uitg. Spruyt. 1974. Gebonden. 396 pagina's. Op diverse pagina's onderstrepingen en aantekeningen. Een mm rugschade bovenaan. Verder zo goed als nieuw. Gewicht 983 gram. Verzendkosten vanaf € 3,95. Prijs € ...

Assendelft, NH

Eerste hulp door verpleegkundigen in acute situaties
€ 2,95
Eerste hulp door verpleegkundigen in acute situaties

Serie verpleegkundige: Uitg. Spruyt. 2e druk 1976. Gebonden. 170 pagina's. De teksten op de voorkaft zijn wat vager geworden. Deukje in achterkaft. Verder zo goed als nieuw. Gewicht 543 gram. Verzendkosten vanaf € 3,95. Prijs ...

Assendelft, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord