Advertentie plaatsen

Start Auto-onderdelen Opel onderdelen

Opel Ascona C Linker knipperlicht.

Samenvatting
  • € 19,95
  • Nieuw  
Omschrijving

Nieuwstaat. Van deze lamp heb ik geen bijbehorend doosje. Hij ziet er uit als het tegengestelde van het door mij geadverteerde rechter knipperlicht, dus dan zal dit wel de linker zijn. Tenzij het geheel net andersom is en de verkeerde lamp in het doosje zit. Voor de volledigheid ook een foto bijgesloten met beide lampen naast elkaar. Links op de foto heb ik de rechter lamp geplaatst. Leuk voor de puzzelaar. Verzendkosten vanaf € 4,50 per stuk of samen. Prijs € 19,95.

Let op: dit artikel kan niet worden geruild of geretourneerd. Geen geld terug. Ik ben geen Wehkamp. (Voor de volledigheid: geldt ook voor alle andere artikelen!)

Ik neem geen aansprakelijkheid voor de volgende situaties:

1. Een artikel kan door een vorige eigenaar in een verkeerde doos zijn gedaan, waardoor de omschrijving niet meer klopt.

2. Door een vorige eigenaar kan een onderdeel van het artikel zijn verdwenen of beschadigd.

3. Beschadiging of verlies door transport naar de koper.

4. Door een verkeerde inschatting door de koper of diens adviseur is het bestelde artikel onvoldoende geschikt voor de gewenste situatie.

Voorkom problemen: kijk goed naar de foto's en omschrijving of kom het artikel persoonlijk controleren of laat dat een deskundige doen.

 

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Top advertentie

Opel Ascona C Rechter knipperlicht
€ 19,95
Opel Ascona C Rechter knipperlicht

Rechter knipperlicht artikelnummer 11.659.631A. Nieuwstaat. Verzendkosten vanaf € 4,50. Prijs € 19,95.Let op: dit artikel kan niet worden geruild of geretourneerd. Geen geld terug. Ik ben geen Wehkamp. (Voor de volledigheid: ...

Assendelft, NH
KLIK HIER VOOR ALLES IN "Auto-onderdelen".

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord