Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Overige Boeken en Diversen

Gaat niet bestaat niet - Richard Branson

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Gaat niet bestaat niet - Richard Branson

Niets is onmogelijk.
Succestips voor je ( beroeps) leven.

Internationaal ondernemer Richard Branson heeft een wereldwijd zakenimperium opgebouwd en miljarden verdiend. 
Hij staat bekend om zijn openheid en zijn voorliefde om onmogelijk lijkende uitdagingen aan te gaan en daarin succesvol te zijn; hij is een man die van zichzelf en anderen het uiterste vergt? en krijgt.

Uit Gaat niet bestaat niet wordt duidelijk welke lessen in zijn zakelijke en persoonlijke leven belangrijk voor hem zijn geweest. 
Zoals geloven dat alles kan wat je wilt en ondanks het verzet van anderen stug blijven volhouden totdat je je doel bereikt. 

Of deze: zorg dat je plezier hebt in alles wat je doet!

Zijn nuttige lessen vormen bij elkaar een inspirerend, openhartig inzicht in wat Richard Branson gedurende zijn uitzonderlijke leven geleerd heeft. 
Ze bieden volop inspiratie om nieuwe uitdagingen aan te gaan in het dagelijks leven zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

recensie:

De Britse succesvolle miljardair, internationale ondernemer (Virgin-groep), filantroop, ballonvaarder en kitesurfer Richard Branson (1950) geeft in dit boek aan de hand van zijn manier van leven en zaken doen, levenslessen, adviezen en tips voor het (beroeps)leven. 
Kort samengevat: geloof dat alles mogelijk is, stel doelen, geef nooit op, bereid je goed voor, heb vertrouwen in je zelf, blijf proberen, heb plezier en help elkaar.
In hoofdstukken als Doe het gewoon!, Leve de lol!, Sta op eigen benen, Pluk de dag, Koester familie en vrienden, Gaia-kapitalisme (zomin mogelijk schade toebrengen aan aarde en milieu), Sexappeal (maak een merk sexy), Wees innovatief, Help je medemens (sociale verantwoordelijkheid: Branson zet zich in voor aidsbestrijding), Denk jong, doet hij zijn filosofie uit de doeken. 
Een toegankelijk geschreven, positief boek; achter de kretologie zitten smakelijk vertelde, persoonlijke belevenissen waarmee deze onverwoestbare optimist zijn eigen succes story en theorieen illustreert. 

De Boekerij Amsterdam - 2010 - 254 pag - ( 392 gram )

In goede staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

ANWB Taalkit Italiaans
Bieden
ANWB Taalkit Italiaans

ANWB Taalkit ItaliaansZien, horen, zeggen.De Taalkit bestaat uit een kleine taalgids en een audio cd. -  Belangrijkste woorden en zinnen -  Afbeeldingen van alledaagse gebruiksvoorwerpen -  Fonetische weergave - ...

Emmen, DR

Monte Cassino - Dominick Graham
Bieden
Monte Cassino - Dominick Graham

Monte Cassino - Dominick GrahamBibliotheek van de Tweede WereldoorlogDe PyrrusoverwinningCassino ligt aan de weg van Sicilië naar Rome, en een leger dat langs die weg optrekt, moet onder langs de berg passeren. Toen de Britten en de ...

Emmen, DR

Mondria - Ik hou van je zelfs...- H.Kavet
Bieden
Mondria - Ik hou van je zelfs...- H.Kavet

Mondria - Ik hou van je zelfs...- H.KavetCartoons72 pag - 1986 - ( 165 gram )In goede staat.

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord