Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Reisboeken Reisgidsen

Berlijn - ANWB Extra City Met deze reisgids bent u incognito.

Samenvatting
  • Bieden
  • Nieuw  
Omschrijving

Berlijn - ANWB Extra City

Met deze reisgids bent u incognito. 

Inhoudelijk is de reisgids gelijk aan de ANWB Extra Berlijn. 
In een aantrekkelijk handzaam zakformaat geeft dit gebonden boekje - met leeslint - in kort bestek toeristische informatie over Berlijn. 

Dat betekent dat u de stad kunt verkennen aan de hand van 15 hoogtepunten. 

Na een kennismaking over de geschiedenis en cultuur en met wat praktische informatie volgen de vijftien hoogtepunten van deze wereldstad, te beginnen bij Mitte, daarna o.a. Museumsinsel, Alexanderplatz, Gendarmenmarkt, Regierungsviertel, Potsdamer Platz, Tiergarten, Kurfurstendamm, East Side Gallery op de Muur, Kreuzberg en tenslotte de wijk Prenzlauer Berg. 

Natuurlijk is de historische straat Unter den Linden er daar één van, maar ook minder voor de hand liggende bezienswaardigheden als het Nikolaiviertel komen aan bod. 
Het 'ich bin ein Berliner'-gevoel krijgt u tijdens een fietstochtje door Tiergarten of een wandeling door Prenzlauer Berg. 

Binnen deze gebieden wordt heel kort ingegaan op elke bezienswaardigheid met een verwijzing naar een deelkaartje, aangevuld met enkele adressen om te eten en te winkelen (met adressen). 
Daarna volgen nog enkele meer speciale musea en evenementen elders in Berlijn evenals een excursie naar Potsdam. 

Een praktisch allerlei met overnachtingen, restaurants, uitgaan en winkels besluit het gidsje met een klein woordenlijstje, register en een aantal blanco pagina's. 

De ANWB Extra City Berlijn ziet eruit als een hip notitieboekje met een harde kaft en een elastische sluitband, met achterin de 22 notitiepagina's - ideaal voor het bijhouden van een reisdagboekje. 

Een overzichtskaart en diverse kleurenfoto's illustreren het gidsje, terwijl achterin een uitvouwbare kaart los is toegevoegd. 

Harde kaft met sluitband en leeslint - 2011 - ANWB Media Den Haag - 144 pag - ( 200 gram )

Nieuw 

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Leuk Hotel - 200 Hotels in Nederland - Petra de Hamer
Bieden
Leuk Hotel - 200 Hotels in Nederland - Petra de Hamer

Leuk Hotel - 200 Hotels in Nederland - Petra de HamerOp zoek naar een leuk hotel? In dit boek vind je de 200 leukste hotels van Nederland!  Petra Hamer reisde door heel Nederland en sliep in guesthouses, b&b's, ...

Emmen, DR

De Inter-rail Reisgids - K.C. Wanninger
Bieden
De Inter-rail Reisgids - K.C. Wanninger

De Inter-rail Reisgids - K.C. WanningerGoedkoop per trein door Europa`De Inter-Rail reisgids' is een unieke en onmisbare informatie­bron voor jongeren die op een goedkope manier kriskras door Europa willen trekken — van ...

Emmen, DR

Marco Polo - Mexico
Bieden
Marco Polo - Mexico

     Marco Polo - MexicoBevat relevante kaarten op binnen- en buitenzijde van de uitslaande flappen. 128 pag - ( 141 gram ) - Van Reemst Uitgeverij Houten - 10de herziene druk 2003In goede staat.

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord