Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Reisboeken Reisgidsen

Het Groene boekje 2013 - Natuurkampeerterreinen

Samenvatting
  • Bieden
  • Nieuw  
Omschrijving

Het Groene boekje 2013 - Natuurkampeerterreinen

In Het Groene Boekje vindt u 136 erkende Natuurkampeerterreinen. 

Nieuwe, erkende terreinen in 2013 zijn: Meerland in Oostwold (GR), Het Oosterse Veld in Noordwolde (FR), Thabor in Ysbrechtum (FR), Het Lachende Paerd in Den Ham (O), Het Rhanerveld in Hellendoorn (O), Boxbergen in Wesepe (O), Bij de Bruuk in Groesbeek (GL), De Altena in Zeewolde (FL), De Maasakker in Megen (NB) en De Knotwilg in Werkendam (NB). Probeert u ze allemaal uit!

Helemaal nieuw zijn de Natuurkampeerterreinen speciaal voor groepen. 

Hier kunnen mensen met een vriendengroep of met de hele familie terecht om gezamenlijk te genieten van de rust en de natuur op de Natuurkampeerterreinen, zonder daarbij andere gasten te storen. 

Met zijn allen rond het kampvuur als de schemering inzet. 
Even alle tablets en telefoons aan de kant en gezellig samen zijn, als het even kan midden in een prachtige natuurlijke omgeving.
Bij Stichting Natuurkampeerterreinen merkten ze de afgelopen jaren een stijgende vraag naar het groepskamperen. 
Daarom introduceren ze dit jaar het concept GroepsNatuurkampeerterreinen.

‘Bij groepskamperen denk je misschien aan de scouting of zomerkampen met rondrennende kinderen,’ zegt Marieken Nieuwdorp, directeur van Stichting Natuurkampeerterreinen. 
‘Maar we kregen juist vaker de vraag van groepen vrienden of grote families waar ze terechtkonden voor een weekje kamperen in de natuur.
De reguliere Natuurkampeerterreinen zijn niet geschikt voor groepen, omdat de rust van de andere gasten dan in het geding komt. 
Bovendien voelden mensen zich bezwaard om met een grote groep op een Natuurkampeerterrein neer te strijken. 
Daarom zijn we gaan kijken naar mogelijkheden voor aparte groepsterreinen. 
De scouting en schoolklassen zijn op diverse terreinen natuurlijk ook van harte welkom, mits ze écht voor de natuur komen.’

In Het Groene Boekje 2013 staan er nu twee opgenomen, te weten De Wolfskuil in Ommen (O) en Harskamperdennen in Kootwijk (GL), maar in de loop van het jaar zullen dit er meer worden.

Net als de andere Natuurkampeerterreinen zullen de groepsterreinen worden gecontroleerd op kwaliteit en is de Natuurkampeerkaart verplicht.

194 pag en een uitklapbare landschapskaart - Stichting Natuurkampeerterreinen

172 gram - 2013

Nieuw

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Weer- en klimaatgids - Maria Harding
Bieden
Weer- en klimaatgids - Maria Harding

Weer- en klimaatgids - Maria HardingVoor de WereldreizigerDit boek helpt reizigers bij de voorbereiding van hun reis door uitvoerig te informeren over het te verwachten weer in het land van bestemming.  Met weerprofielen per land, ...

Emmen, DR

Boedapest - Capitool
Bieden
Boedapest - Capitool

Boedapest - CapitoolDe reisgids Boedapest is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis. Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen.  Door de combinatie van visuele ...

Emmen, DR

Een rugzak vol geduld - Monda Heshusius
Bieden
Een rugzak vol geduld - Monda Heshusius

Een rugzak vol geduld - Monda HeshusiusAdviezen voor ouderen en lichamelijk gehandicapten voor het maken van vakantiereizen door Nederland en de rest van Europa.We zijn een reislustig volk De helft van de bevolking vertoeft een deel van ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord