Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Reisboeken Reisgidsen

Motorrijden in de Ardennen - Dirk Melkebeek

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Motorrijden in de Ardennen - Dirk Melkebeek

3000 km toerplezier.

In Motorrijden in de Ardennen vindt de motorrijder tien uiigelezen routes voor evenveel motortochten in een regio die op nauwelijks een boogscheut van Vlaanderen en Nederland borg staat voor eersterangs motorrijden. 
Veel aandacht werd derhalve besteed aan de in totaal ruim drieduizend kilometer bij uitstek voor motorrijders geschikte routes en de weg­beschrijvingen.
Daarnaast werd ook niet voorbijgegaan aan die dingen die de Ardennen aan elke toerist te bieden heeft, waarbij de grote toeristische trekpleisters echter met als aandachtspunt rummer één gelden. 
Motorrijden in de Ardennen is derhalve een gids voor wie op een andere manier met de Ardennen wil kennis maken.
Weg van de doorgaande wegen en, als het even kan, weg van het massa­toerisme. 
Daardoor is deze gids ook een goede reisgezel voor de automobilist die meer belang hecht aan was er onderweg te zien valt dan aan het zo snel mogelijk bereiken van de eindbestemming. 
Bij elke route - rijplezier gewaarborgd ! - hoort een stipte routebeschrijving, het verhaal van de streek waar u doortrekt en een brok praktische en cultuur­historische informatie die niet de pretentie heeft volledig te zijn maar u wellicht op weg helpt om nog meer mooie en merkwaardige dingen te zien en te ontdekken.

Roularta Books VAR Selektief - 1994 - 147 pag - ( 314 gram )

In goede staat. 

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Uit in eigen land - RD
Bieden
Uit in eigen land - RD

Uit in eigen land - RDMet vijftig toeristische tochten door Nederland 518 pag - 1979 - ( 1760 gram - 3,6 cm ) - ( 20 cm bij 29,5 cm ) - Readers Digest Amsterdam  Harde kaft, gebonden met foto's, tekeningen en kaartjesIn goede ...

Emmen, DR

Frans - ANWB Taalgids - 2010
Bieden
Frans - ANWB Taalgids - 2010

Frans - ANWB Taalgids - 2010Auteur: Hans Hoogendoorn & Hélène Massieu Co-auteur: Hélène MassieuMet deze compacte ANWB Taalgids op zak kunt u zich in de meeste situaties in het buitenland goed ...

Emmen, DR

100 % Keulen
Verkocht
100 % Keulen

Uitg. mo'media. 1e druk 2013. 92 pagina's. Formaat 12,1 x 17,9 cm. Met deel-plattegronden,informatie over bezienswaardigheden, uitneembare plattegrond. Nieuwstaat. Gewicht 158 gram.Prijs € 5,95. Verzending vanaf € ...

Assendelft, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord