Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Reisboeken Reisgidsen

Weer- en klimaatgids - Maria Harding

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Weer- en klimaatgids - Maria Harding

Voor de Wereldreiziger

Dit boek helpt reizigers bij de voorbereiding van hun reis door uitvoerig te informeren over het te verwachten weer in het land van bestemming. 
Met weerprofielen per land, gemiddelde neerslag van maand tot maand, weersgesteldheid en aantal zonne-uren, alsmede advies over wat mee te nemen en de beste tijd om te gaan. 
Met de weer- en klimaatgids gaat u goed voorbereid op weg en weet u van Albanië tot Zimbabwe wat de weergoden in petto hebben.

recensie:

De beoogde doelgroep voor dit boekje is de wereldreiziger. 
Deze kan aan de hand van dit boekje een indruk krijgen van het klimaat en daarmee de te verwachten weertypes in de te bereizen landen. 
De informatie wordt gepresenteerd in de vorm van een klein klimaatkaartje, een stukje tekst waarin een impressie wordt gegeven van het weer en een schaalverdeling waarop maandelijkse waardes voor regenval, uren zon en comfort zijn uitgezet. 
Met name de laatste is bruikbaar als "optelsom" van alle weercomponenten. 
Voor wie zelf op basis van cijfermateriaal zijn/haar conclusies wil trekken, zijn voor ruim 900 plaatsen in de wereld de maandelijkse weerstatistieken opgenomen; een schat aan informatie, die bij nauwkeurige bestudering de juiste achtergrondinformatie verschaft om de inhoud van het boek goed te kunnen beoordelen.

Elmar  Rijswijk - 1998 - 176 pag - ( 263 gram )

In goede staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Italiaans - ANWB Taalgids - 2010
Bieden
Italiaans - ANWB Taalgids - 2010

Italiaans - ANWB Taalgids - 2010Auteur: Hans Hoogendoorn & Marina Rooijackers Co-auteur: Marina Rooiijckers Rossi & Marina Rooiijackers RossiMet deze compacte ANWB Taalgids op zak kunt u zich in de meeste situaties in het ...

Emmen, DR

Freizeitpark Schweiz - Kümmerly + Frey
Bieden
Freizeitpark Schweiz - Kümmerly + Frey

Freizeitpark Schweiz - Kümmerly + FreyDas AusflugsbuchMit öffentlichen Verkehrmitteln, Privatwagen, Velo oder zu Fuss unterwegsDie vielgestaltige Schweiz bietet in Hülle und Fülle Gelegenheit, sich zu erholen, sich zu ...

Emmen, DR

Laos - Rough Guide - Nederlandstalig
Bieden
Laos - Rough Guide - Nederlandstalig

Laos - Rough Guide - NederlandstaligAuteur: Steven Martin & Jeff Cranmer Co-auteur: Steven MartinHet door land omsloten Laos is een stuk minder bekend dan zijn buurlanden, maar is een van de bekoorlijkste bestemmingen in ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord