Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Reisboeken Reisverhalen

Het verdwaalde eiland - Alfred van Cleef

Samenvatting
  • Bieden
  • Nieuw  
Omschrijving

Het verdwaalde eiland - Alfred van Cleef

Het verdwaalde eiland is het opzienbarende verhaal van Alfred van Cleefs obsessie voor het eenzaamste eiland ter wereld: Amsterdam. 
Pas na een jarenlange strijd tegen een halsstarrige Parijse bestuurder krijgt Van Cleef toestemming voor een langdurig verblijf op deze Franse vulkaantop in de Indische Oceaan, waar hij in de voetsporen treedt van VOC-kapitein Willem de Vlamingh.

Op Amsterdam zoekt hij de eenzaamheid, maar hij moet zich tevens staande houden in een gemeenschap van zevenendertig baardige mannen: biologen, seismologen en weerkundigen. 

Het eiland wordt overheersd door honderdduizenden pelsrobben en geelsnavelalbatrossen, die zich maar op één ding toeleggen: de instandhouding van de soort.

Het verdwaalde eiland bevat fascinerende gegevens over voortplanting, windstoten en aardschokken, en onvergetelijke geschiedenissen van zelfmoordenaars, zeevaarders en zonderlingen.

2002 - 250 pag - ( 149 gram ) - Rainbow Pocket nr 633 - Maarten Muntinga/ Cossee - Amsterdam   

Nieuw.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Terug uit Afrika - Corinne Hofmann
Bieden
Terug uit Afrika - Corinne Hofmann

Terug uit Afrika - Corinne Hofmann"Lketinga zet zijn krabbeltje op het papier en zegt: "I don't know if I see you and Napirai again!"  Dan springt hij uit de bus, en we rijden weg.  Nu rollen de tranen over ...

Emmen, DR

Langs de Overijsselse Vecht - H. Wonink
Bieden
Langs de Overijsselse Vecht - H. Wonink

Langs de Overijsselse Vecht - H. Wonink  Prachtig fotoboek met het verhaal van een rivier, over zandverstuivingen en rivierduintjes, Zwolse anjers en kievitsbloemen, landgoederen en boswachterijen, grote weerschijnvlinders en duikende ...

Emmen, DR

Ik & Claudius - Clare de Vries
Bieden
Ik & Claudius - Clare de Vries

Ik & Claudius - Clare de VriesReizen met mijn kat.Claire de Vries droomde er al jaren van haar baan op te zeggen en net als Thelma en Louise Amerika onveilig te maken.  Dit is dan ook precies wat ze deed, maar dan met haar ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord