Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Religieus

De Wrake Gods - Graham Phillips

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

De Wrake Gods - Graham Phillips

Graftombe 55, Mozes, Toetanchamon en de plagen van Egypte

In 1907 werd in het Egyptische Dal der Koningen een nieuwe graftombe ontdekt die in veel opzichten afweek van de al bekende: er werden geen versieringen of grafvondsten aangetroffen en in de tombe bevond zich een naamloze mummie. 

In het Egyptische geloof kan een naamloze mummie niet het rijk der doden binnengaan en is hij gedoemd eeuwig op aarde te blijven ronddolen. 
De tombe was derhalve niet bedoeld om grafschenders buiten, maar om een gevangene binnen te houden! 
Wat had deze mummie misdaan om zo'n vreselijke straf te verdienen? 
Een raadsel dat de wetenschap al honderd jaar heeft beziggehouden. 

In deze boeiende uitgave onthult Graham Phillips uiteindelijk de identiteit van de mummie; het gaat om Semenchkare, de broer van de beroemde Toetanchamon.

Uit een inscriptie bij de ingang blijkt dat Toetanchamon zelf verantwoordelijk was voor de lugubere begraafplaats van zijn broer en dat hij hem persoonlijk beroofd heeft van alles dat maar enigzins waardevol was. 
Waarom?

Beetje bij beetje slaagt de auteur erin achter de ware achtergronden van dit drama te komen: Semenchkare werd verantwoordelijk gehouden voor de plagen die Egypte teisterden. 

Het verbijsterende bewijs dat de bijbelse plagen, de dood van de eerstgeborenen en de doortocht door de Rode Zee werkelijk plaatsgevonden hebben en deel uitmaakten van een wereldramp die tevens de ondergang van Atlantis tot gevolg had.

Tirion Baarn - 1998 - 349 pag - ( 672 gram - 3,3 cm dik )    

In goede staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Babylon in Europa - David Hathaway
Bieden
Babylon in Europa - David Hathaway

Babylon in Europa - David Hathaway Wat zeggen Bijbelse profetieën over de Europese Unie? De relatie tussen Europa en Babylon? De Bijbel spreekt in Openbaringen heel nadrukkelijk over Babylon,over de Antichrist en over ...

Emmen, DR

De nieuwe kinderbijbel in kleuren
Verkocht
De nieuwe kinderbijbel in kleuren

Uitg. Zomer & Keuning. 3e druk 1975. Gekartonneerd. Rand onderaan bij achterkaft wat geschaafd; mogelijk door in en uit de kast halen. Verder nieuwstaat. Formaat 11,5 x 18,5 cm. Dikte 3,2 cm. Verzendkosten vanaf € 4,50. Prijs ...

Assendelft, NH

Bijbelse Wijsheid
Bieden
Bijbelse Wijsheid

Bijbelse WijsheidVerzameld door Ingrid StorkMet knip-kunststukjes van Greetje BeekmanDe ene blinde kan de andere blinde niet leiden. Want als de één in een kuil valt, trekt hij de ander mee. – Lukas 6:39 –Bind ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord