Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Romans Nederlandstalig

Angélique dl 7 - Angélique en haar grote liefde - Anne en Serge

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving


Angélique dl 7 - Angélique en haar grote liefde - Anne en Serge Golon

Het zo spannende, veelbewogen en vaak ontstellende levensavontuur van Angélique du Plessis- Belliere, bereikt in deze roman zijn hoogtepunt.

Ondanks de na al het gebeurde grote sympathie, die de Zonnekoning nog voor haar koestert, weigert zij zich voor hem te verdeemoedigen.

Op het nippertje ontkomen aan 's konings dragonders, slaagt zij er na veel moeite in zich met hen, die haar in de strijd tegen de Zonnekoning zo vertrouwd werden, in te schepen op een piratenschip, de Gouldboro, dat door alle gevaren van vijandelijke schepen heen zee kiest en koers zet naar Amerika.

De piratenkapitein Rescator, die haar destijds op Kreta voor en fabelachtige som uit handen van  - De Schrik van de Middelandse Zee - kocht voert het bevel over de - Gouldboro -.

Angélique voelt zich op een onverklaarbare wijze tot hem aangetrokken, maar hij boezet haar tegelijkertijd een vreemde afkeer in.

De metgezellen van Angélique aan boord, bevreesd dat de Rescator hen in de Nieuwe Wereld tot slavenarbeid op zijn uitgestrekte landgoederen zal dwingen, ontketenen een felle muiterij, waarin Angélique al haar scherpzinnigheid en tact moet gebruiken om het ergste onheil af te wenden.    

Ook de landing ten zuiden van Canada schept nieuwe moeilijkheden, wanneer  zowel Fransen, Englesen als Indianen elkaar het grondgebied aldaar betwisten.

Maar na vele spannende incidenten, waarin de metgezellen van Angélique zich achter Rescator hebben geschaard en hem als hun meester erkennen, breekt ten slotte voor allen een tijd van vrede en rust aan, en vindt Angélique het grote geluk in haar ware liefde en in haar kinderen!

Harde kaft met stofomslag - 1959 - 284 pag - Zuid Hollandse U.M. - ( 667 gram - 3,2 cm dik )

In goede staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Sophie Kinsella : wat spook jij uit , nummer, ken je me nog
Bieden
Sophie Kinsella : wat spook jij uit , nummer, ken je me nog

Sophie Kinsella : wat spook jij uit , nummer, ken je me nog We verkopen drie paperback boeken , geschreven door Sophie Kinsella :  - wat spook jij uit ?. Zij kan niet rusten voordat haar laatste verzoek is ingewilligd - ...

Rijen, NB

Bob & Daphne - Han B Aalberse
Bieden
Bob & Daphne - Han B Aalberse

Bob & Daphne - Han B AalberseEen prille liefdeIn dit boek volgen we de ontwikkeling van de liefde en de seksualiteit tussen Bob en Daphne.  Bob wordt op tienjarige leeftijd verliefd op Daphne, maar ervaart daarnaast ook ...

Emmen, DR

Sissi Omnibus dl 2 - Odette Ferry
Bieden
Sissi Omnibus dl 2 - Odette Ferry

Sissi Omnibus dl 2 - Odette Ferry Sissi, die na haar huwelijk met Frans-Jozef keizerin van Oostenrijk is geworden, heeft het bepaald niet gemakkelijk met het protocol dat op Schönbrunn gebruikelijk is.  Ze is jong, speels en ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord