Advertentie plaatsen

Terug naar resultaten Start Boeken en tijdschriften Romans Nederlandstalig

Over de bergen - David Guterson

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Over de bergen - David Guterson

Ben Givens, een gepensioneerde hartchirurg die altijd gewaardeerd werd om zijn vaste hand, zijn precisie en zijn doorzettingsvermogen, krijgt te horen dat hij darmkanker heeft. 

Hij is vastbesloten de voorspelde lijdensweg niet af te wachten en trekt met zijn twee honden door het mythische Amerikaanse westen - door verzengende woestijnen, gapende canyons, stoffige ranches en uitgestrekte boomgaarden - op weg naar zijn laatste jachtavontuur.

Maar hij rekent buiten de overredingskracht van het geheugen, buiten het mysterie van het leven en buiten de overweldigende kracht van de natuur. 

Juist op het moment dat Givens denkt dat er geen weg terug is, dat alles verloren is en er niets meer te verliezen valt, wordt er een sterk beroep gedaan op zijn vaardigheden als arts en wordt zijn persoonlijkheid getest als nooit tevoren.

"Over de Bergen' is een wijze roman vol liefde voor de mens in al zijn kracht en en zwakte, geschreven in een directe, ongewoon lyrische stijl.

1999 - 250 pag - ( 354 gram ) - Prometheus Amsterdam

In goede staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Het wassende water - Herman de Man
Bieden
Het wassende water - Herman de Man

Het wassende water - Herman de ManMidden in het land. Op de hoeve Water-snoodt woont vrouw Beijen. Zij is de weduwe van Rijk Beijen die heemraad van de verenigde waterschappen is geweest. De vier kinderen heeft ze aardig ...

Emmen, DR

Gejaagd door de wind - Margaret Mitchell
Bieden
Gejaagd door de wind - Margaret Mitchell

Gejaagd door de wind - Margaret MitchellScarlett O’Hara, is het mooiste meisje van de streek.  Ze is de oudste dochter van Gerald en Ellen O’Hara, een rijke familie uit het Zuiden. Ze woont samen met haar ouders, haar 2 ...

Emmen, DR

De Dijken Breken - Cor Bruijn
Bieden
De Dijken Breken - Cor Bruijn

De Dijken Breken - Cor BruijnMet illustraties en bandtekening van Jan LutzDe dijken breken beschrijft de watersnood van 1916 in Waterland.Vlak achter de zuiderzeedijk in waterland liggen twee boerderijen, waarvan de bezitters elkander ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord