Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Romans Nederlandstalig

Wat ze wil ! - Cathy Kelly

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
  • Nederlands 
Omschrijving

Wat ze wil ! - Cathy Kelly

 

Wat ze wil!

Geschreven door Cathy Kelly.

 

Hardcover met papieren stofomslag , 462 bladzijden.

 

Weet jij wat je volgend jaar gaat doen? Ontmoet Hope, Sam, Virginia en Nicole - 4 aardige, zeer verschillende vrouwen. Zij dachten dat zij het wisten... 

 

Hope zit te vaak alleen thuis met twee kleine kinderen. Haar man Matt belooft gouden bergen maar gaat ondertussen gewoon zijn eigen gang. Ver weg van de familie en vrienden probeert Hope haar eenzaamheid te verbijten. 

 

Sam, de zus van Hope, is een carrièrevrouw. Ze wil de hoogste baas worden bij een platenmaatschappij en dat valt niet mee. Sam is stiekem jaloers op haar charmante buurman die het helemaal voor elkaar lijkt te hebben maar haar niet ziet staan.

 

Virginia, sinds kort weduwe, had zo graag met haar man Bill genoten van hun droomhuis en van hun kinderen en kleinkinderen. Nu leidt ze een teruggetrokken bestaan. Want Virginia verwacht niet zo veel meer van het leven. 

 

Nicole, een wilde jongedame, houdt van zingen en uitgaan. Ze wil beroemd worden. Maar hoe kan dat nou als ze altijd op haar jongere zusje moet passen? Daar heeft Nicole toch helemaal geen tijd voor!

 

Plotseling vinden er drastische veranderingen plaats in deze vier vrouwenlevens. Hope, Sam, Virginia en Nicole zoeken hoop, kracht en inspiratie bij elkaar om te ontdekken wat het lot voor hen in petto heeft. 

 

 

Bestsellerauteur Cathy Kelly, winnares van de Romantic Novel of the Year Award, schreef eerder Zoenoffer, Opzij!, Iemand als jij en Echt verliefd!. Ze woont met haar partner en haar hond in Wicklow, Ierland waar ze werkt als journaliste. 

Bijkomende portokosten voor de koper. Verzenden met post nl of DPD of DHL ( ophaalpunt of huisadres mogelijk ) .  Tarieven en benodigde gegevens zijn per postaanbieder verschillend. 

 

Ophalen is in overleg mogelijk. 

 

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor nog meer boeken ( romans , chicklits, thrillers , kookboeken, natuur etc ) . Interesse in een bepaald genre boeken of een bepaalde schrijver ? Vraag meer info per mail. 

 

Delen via:
Vlinder
Vlinder
Rijen, NB
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Hij is van mij - Sasha Wagstaff
Bieden
Hij is van mij - Sasha Wagstaff

Hij is van mij - Sasha WagstaffOnweerstaanbare vrijgezellen en smakelijke geheimen.Onweerstaanbaar: liefdesperikelen in de wereld van het oude geld Maak kennis met de familie Forbes-Henry.  Ze zijn aristocratisch, aantrekkelijk, maar ...

Emmen, DR

Vaarwel mijn liefste - Petra Nemcova & Jane Scovell
Bieden
Vaarwel mijn liefste - Petra Nemcova & Jane Scovell

Vaarwel mijn liefste - Petra Nemcova & Jane ScovellZij overleefde de tsunami, maar ziet haar geliefde nooit meer terug.Alvorens Chiang Mai te verlaten gingen Simon en ik naar een speciale tempel waar monniken je stoffen armbandjes ...

Emmen, DR

Alles is verlicht - Jonathan Safran Foer - Dwarsligger pocket in
Bieden
Alles is verlicht - Jonathan Safran Foer - Dwarsligger pocket in

Alles is verlicht - Jonathan Safran Foer - Dwarsligger pocket in boxEen jonge Amerikaan, Jonathan Safran Foer geheten, reist naar het platteland van Europa.  Slechts gewapend met een vergeelde foto gaat hij op zoek naar Augustine, de ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord