Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Romans Overige

De theepartij in het Spreewoud – Maria Ludolfs

Samenvatting
  • € 2,00
  • Gebruikt  
Omschrijving

Uitg. niet vermeld. Gebonden. 128 pagina's. Oude spelling. Gelet op het verhaal en de tekeningen, lijkt mij dit een verhaal uit de jaren '20 of '30 van de vorige eeuw. Een verhaal voor “bakvissen”. De bakvissen van toen zitten nu waarschijnlijk in een seniorenflat. De schrijfster noemde het boek een vertelling voor de jeugd. Weke jeugd? Jongens van 6 tot 16 zullen hierin totaal niet geïnteresseerd zijn. Vroeger niet en nu niet. Misschien meisjes van toen vanaf een jaar of 15. De technische uitvoering van het boek doet mij denken aan de jaren '40. Maar dan zou er een K-nummer (Kulturkammer) in moeten staan. Om dit te ontlopen, is waarschijnlijk daarom geen uitgever vermeld. De vertaler Quo Vadis komt mij in de verte bekend voor. Ik meen jaren terug wel eens een soort science fiction boek van hem te hebben gelezen. 
Het boek heeft een beetje rugklachten en ziet er verder nog aardig uit. Leuk voor een cultuur-liefhebber. Dikte 2 cm. Gewicht 366 gram. Verzendkosten vanaf € 3,95  Prijs € 2,--.

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Nelly van Dijk-Has – Gesnoeide rank
€ 1,95
Nelly van Dijk-Has – Gesnoeide rank

Uitg. Kok. 1962. Gebonden met stofomslag. Deze laatste heeft redelijk wat gebruikssporen. Het boek zelf is in zeer goede staat. Naam op 2e schutblad. 260 pagina's. Dikte 2,8 cm.Prijs € 1,95. Verzending vanaf € 5,--.locSD2Als ...

Assendelft, NH

Barbara Noack – Wie heet er nu Valentine?
€ 1,95
Barbara Noack – Wie heet er nu Valentine?

Uitg. ZHU. Geschat jaren '60. Gebonden met stofomslag. De omslag heeft aan de achterzijde bovenaan en klein scheurtje. 184 pagina's. Nieuwstaat. Dikte 2,4 cm. Gewicht 338 gram. LET OP: bij het binden is een foutje gemaakt. Na ...

Assendelft, NH

Miep van Duijsen-Stomps – Vicky Verhagen
€ 1,95
Miep van Duijsen-Stomps – Vicky Verhagen

Uitg. Kluitman. Gebonden. 152 pagina's. Rug ligt aan achterzijde los. Verder in vrij aardige staat. Illustraties door Hans Borrebach.Prijs € 1,95. Verzending vanaf € 4,35. 

Assendelft, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord