Advertentie plaatsen

Start Kinder- en babyspullen Speelgoed | Educatief en Creatief

Postbode spelen

Samenvatting
  • € 3,50
  • Gebruikt  
Omschrijving

Bedoeld voor peuters van 3 á 4 jaar (naar keuze mogen ouderen natuurlijk ook meedoen) die als postbode kaarten gaan uitdelen aan broers, zussen en/of andere personen in de huiskamer.             
In dit pakket zitten 40 kaarten, meestal Gefeliciteerd en Kerst- en Nieuwjaarswensen. De kaarten zijn gelopen en meestal voorzien van een gestempelde postzegel (tenzij deze is verwijderd of als de kaart in een enveloppe is verzonden). Veel kaarten zijn van de jaren '80. 
De meeste kaarten zijn in vrij goede staat. Soms zijn er exemplaren bij waar een strookje plakband op zit. De prijs is € 3,50 per pakje. Verzendkosten € 3,95. Voor dezelfde verzendkosten (dus 1 x € 3,95) kunnen vaak meer pakketjes worden verzonden. Een kwestie van passen en meten.
De foto's zijn gemaakt van het eerste pakket. Van volgende pakketjes worden geen foto's gemaakt/.
Spelregels:
1. Spelregels worden gegeven voor het gemak. Het is iedereen vrij daarvan af te wijken.
2. De rol van postbode wordt in principe gespeeld door de “peuter”. Indien deze nog niet kan lezen, is het handig als hij/zij wordt begeleid door een persoon die wel kan lezen.
3. De postbode noemt de naam van de geadresseerde op de kaart. Iemand van het gezelschap doet of hij die persoon is,  steekt zijn hand op en ontvangt de kaart.
4. De postbode noemt de naam van een volgende kaart. Het kan dezelfde naam zijn als van de vorige kaart of van een iemand anders. Dat is in het dagelijks leven ook zo.
5. Als alle kaarten zijn uitgedeeld, wordt degene met de meeste kaarten postbode voor het volgende spel. De uitgedeelde kaarten ophalen, een beetje schudden en het volgende spel begint.

 

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Rupsje Nooitgenoeg  bordspel
€ 3,00
Rupsje Nooitgenoeg bordspel

Hét bordspel met rupsje Nooitgenoeg. Spel is compleet en in tact. De doos heeft gebruikssporen.Ophalen kan in Hoorn of in Purmerend. Evt verzenden. Prijs is exclusief de verzendkosten.

Hoorn, NH
Alles in "Kinder- en babyspullen".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord