Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Spiritualiteit en Psychologie

Heksensabbat - H.P.Lovecraft

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Heksensabbat - H.P.Lovecraft

Walter Gilman's gehoor had zich ontwikkeld tot een oerscherpte die onverdraaglijk was, en het sinistere geritsel van de ratten tussen de aangevreten scheidingswanden en het kraken van de houten spanten in het eeuwenoude huis waren al genoeg om hem de indruk te geven dat er een oorverdovend lawaai aan de gang was.
Hij bevond zich in de oude binnenstad van Arkham, waar de tijd stilstond en waar de legenden welig tierden; waar de gammele daken zich aaneenregen, wankel en scheefzakkend boven zolders waar in lang vervlogen tijden de heksen zich schuilhielden voor de gerechtsdienaren. 
En in de hele stad was gees enkele plek zo­zeer vervuld van macabere herinneringen als de zolderkamer waar hij onderdakgevonden had. 
Want juist in dit huis en op deze kamer had eens de oude Keziah Mason gewoond, wier ontsnap­ping uit de Salem-gevangenis door niemand verklaard had kunnen worden. Dat was gebeurd in 1692. 
De cipier was krankzinnig ge­worden en had slechts kunnen stamelen over een harig wezen met witte slagtanden in Keziah's cell...

ZB nr 1298 - A.W. Bruna Utrecht/Antwerpen - 1969 - 160 pag - ( 117 gram )

In gelezen ( boekje uit1969) staat.  

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

F.L. von Cohlem en C. Zacker – Schorpioen
Verkocht
F.L. von Cohlem en C. Zacker – Schorpioen

Uitg. ZNU. 1997. Gekartonneerd. 44 pagina's. Voorzien van diverse tekeningen. Nieuw. Dikte 5 mm. Gewicht 169 gram. Verzendkosten vanaf € 3,95. Prijs € 3,95. 

Assendelft, NH

Bericht uit het Onderbewuste - Dr. Brian Roet
Bieden
Bericht uit het Onderbewuste - Dr. Brian Roet

Bericht uit het Onderbewuste - Dr. Brian RoetGenezende krachten van de geestDit boek biedt een sleutel tot het oplossen van langdurige problemen, zowel lichamelijke als sociale en emotionele. Puttend uit zijn praktische ervaring laat ...

Emmen, DR

De Kabbala Ontcijfers Mystieke leer Janet Berenson-Perkins
Bieden
De Kabbala Ontcijfers Mystieke leer Janet Berenson-Perkins

De Kabbala Ontcijferd Geheime boodschappen uit een mystieke leer ZGAN Dit prachtige boek De Kabbala ontcijferd, geeft een zeer begrijpelijke inkijk in deze mystiekeleer met al haar symbolen, b.v. levensboom en al haar verbindingen met ...

Purmerend, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord