Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Stripboeken Comics

De Verdedigers nr. 13

Samenvatting
  • € 2,50
  • Gebruikt  
Omschrijving

Juniorpress 1981. 32 pagina's. Vorige verkopers hebben met viltstift een prijsaanduiding geplaatst en een naamstempel gezet. Zij stonden er niet bij stil, dat deze acties de verkoopwaarde van hun boeken zou doen dalen. Dan was er ook nog een jeugdige lezer, die wat onduidelijks krabbelde op de achterzijde plaatste. Onderaan blijkt er iets vochtigs te zijn geweest en is een stukje papier van ca. 5 bij 10 mm verdwenen. Een klein beetje rugklachten en en kreukje completeren de nadelen. Verder valt het aardig mee. Gewicht 42 gram. Verzendkosten: misschien zou het kunnen voor € 1,74. Maar als door plakband of een onnauwkeurigheid van het weegapparaat er een gram verschil ontstaat, kan dat tot een boete leiden. Dus kies voor de veiligheid voor € 2,61. Kan er ook nog een stukje karton bij ter versteviging. Nog verstandiger is natuurlijk de aankoop van meer boekjes, zodat de verzendkosten per stuk minder worden. Prijs € 2,50. .

 

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Classics Pluk + Plak nr. 2
€ 2,00
Classics Pluk + Plak nr. 2

1973. Gekleurd. Rug versierd met plakband. Boekblok goed. Gewicht 55 gram. Prijs € 2,--.Verzendkosten vanaf € 2,61 in envelop zonder track & trace.  

Assendelft, NH

Classics Binkie Album 1
€ 2,50
Classics Binkie Album 1

1971. Ongekleurd. Op cover sporen viltstift, een transparante sticker en een verticale vouw. Achtercover lichte gebruikssporen. Boekblok goed. Gewicht 107 gram. Prijs € 2,50.Verzendkosten vanaf € 3,48 in envelop zonder track ...

Assendelft, NH

Heidi nr. 7 – Hulp voor de bruine vriend
€ 2,95
Heidi nr. 7 – Hulp voor de bruine vriend

Uitg. De Vrijbuiter. Ca. 1980. 32 pagina's incl. kaften. Gekleurd. Zo goed als nieuw, echter enkele scheurtjes van een paar mm. M.i. ongelezen. Gewicht 51 gram. Verzendkosten vanaf € 2,73. Prijs € 2,95.

Assendelft, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord