Advertentie plaatsen

Terug naar resultaten Start Boeken en tijdschriften Striptijdschriften Tom Poes Weekblad

Tom Poes Weekblad 1e jrg nr. 26

Samenvatting
  • € 19,95
  • Zo goed als nieuw  
Omschrijving

20.05.1948. Met de strips Bas en van der Pluim, Don Sombrero, Xander, Tom Poes en de atoomtrillingen, Blix Kater, Filo Fop en de tovertwijg, Piloot Storm, Prins Valiant, Sim en Pans, Professor Eureka, Bronco Bill, Simpelman, Eric de Noorman  – De valse koning. 
Met een Bommel tekstverhaal, Brieven van Heer tot Heer, Logboek van de goede sleepboot Kraak, Problemen van Bulle Bas. Wat Heer Bommel niet weet, is het weten niet waard!, Het geheim van de maanvallei (vervolgverhaal). En af en toe nog een stukje. 
Kortom een blad, waarmee de jeugd, die kon lezen, zich met alle onderwerpen kon vermaken. Geen verhalen voor kleuters, die niet of amper konden lezen. Dat doet afbreuk aan het niveau. 
Dit geweldige blad heeft het 3 1/2 jaar volgehouden. De oorzaak van het einde is mij niet bekend. Misschien het beleid van Marten Toonder, misschien concurrentie van de Vlaamse bladen Kuifje, Robbedoes en Mickey Magazine of van de Nederlandse bladen Rebellenclub en Ketelbinkiekrant/Robs Vrienden? 
Dit nummer 26 heeft waarschijnlijk deel uitgemaakt van een bundeling en is later daarvan bevrijd. Ik zie nog sporen van de vroegere nietjes en onderaan een stukje garen, waar het boekje mee was genaaid. Een vorige eigenaar heeft over de rug een smal strookje van een soort Magic tape geplakt. Het valt bijna niet op. Op pagina 11/12 onderaan een scheurtje van een paar mm. Het boekje ziet er uit als praktisch nieuw; strak en glad. Gewicht 33 gram. Verzendkosten vanaf € 3,95 (met track & trace). Prijs € 19,95.

 

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Tom Poes Weekblad 1e jrg nr. 27
€ 19,95
Tom Poes Weekblad 1e jrg nr. 27

27.05.1948. Met de strips Bas en van der Pluim, Don Sombrero, Xander, Tom Poes en de atoomtrillingen, Blix Kater, Filo Fop en de tovertwijg, Piloot Storm, Prins Valiant, Sim en Pans, Professor Eureka, Bronco Bill, Simpelman, Eric de ...

Assendelft, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord