Advertentie plaatsen

Terug naar resultaten Start Boeken en tijdschriften Striptijdschriften Tom Poes Weekblad

Tom Poes Weekblad 1e jrg nr. 34

Samenvatting
  • € 12,95
  • Zo goed als nieuw  
Omschrijving

15.07.1948. Met de strips Bas en van der Pluim, Don Sombrero, Xander, Tom Poes ontmoet een oude bekende, Blix Kater, Filo Fop en de tovertwijg, Piloot Storm, Prins Valiant, Sim en Pans,  Simpelman, Eric de Noorman  – De valse koning. 
Met een Bommel tekstverhaal, Brieven van Heer tot Heer, Logboek van de goede sleepboot Kraak, Problemen van Bulle Bas. Wat Heer Bommel niet weet, is het weten niet waard!, Het geheim van de maanvallei (vervolgverhaal). En af en toe nog een stukje. 
Dit nummer 34 heeft waarschijnlijk deel uitgemaakt van een bundeling en is later daarvan bevrijd. Ik zie nog sporen van de vroegere nietjes. Een vorige eigenaar heeft over de rug een smal strookje van een soort Magic tape geplakt. Het valt bijna niet op. Op pagina 09/10 onderaan een scheurtje van een paar mm, op pagina 1-2 van een cm en op de achterzijde onderaan bij de rug van 1,5 cm. Ik merk ook, dat het formaat ca. 1 cm korter is geworden. De hoekjes lijken iets minder strak. Het boekje ziet er zeer goed uit; redelijk strak en glad.  Gewicht 29 gram. Verzendkosten vanaf € 3,95 (met track & trace). Prijs € 12,95.

 

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Tom Poes Weekblad 2e jrg nr. 11
€ 12,95
Tom Poes Weekblad 2e jrg nr. 11

Met de strips Bas en van der Pluim, Baron Bluff en Bartholomeus, Marco Polo, Filo Fop en de                    wonderklok, Piloot Storm, Simpelman, Don Sombrero, Eric en de dodenridders, ...

Assendelft, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord