Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Studieboeken

Meubelstijlen – H. Baaren/A.G. Vélu

Samenvatting
  • € 5,00
  • Gebruikt  
Omschrijving

Toen ik dit boek in handen kreeg, schrok ik. Eigenlijk een mooi en instructief boek, maar kennelijk in handen gevallen van vocht en insecten. De bladzijden zijn – op wellicht een uitzondering na – niet aan elkaar geplakt maar wel wat gewolkt. Een voordeel is, dat het geen gesatineerd, althans glad, papier betreft. Hoe het is gekomen en waar? Geen idee.

Het boek staat vol met zwart-wit foto's van allerlei meubels en is dan ook bedoeld als leerboek voor de vakgroepen Woninginrichting en de akte NX. Of deze nog bestaan, weet ik niet. Ik denk, dat een liefhebber er nog veel informatie kan uithalen.

Uitg. Kluwer Technische boeken. 5e druk 1972. Gekartonneerd met stofomslag. Deze laatste heeft niet veel te lijden gehad. De kaften zijn nog mooi te noemen. 196 pagina's. Diverse pagina's zijn vooral bij de randen beschadigd. Een heleboel gelukkig niet. De normale verkoopprijs schat ik op ca, € 50,--. Het boek mag nu weg voor € 5,--. Verzendkosten vanaf € 4,35.

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Leren communiceren
€ 5,00
Leren communiceren

Leren communiceren Procedures voor mondelinge en schriftelijke communicatie Tweede, geheel herziene drukOphalen in Hoorn of Purmerend. Bij verzenden is de prijs exclusief de verzendkosten.

Hoorn, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord