Advertentie plaatsen

Start Sieraden en Tassen Tassen | Damestassen

Handtas van z.g. Marokkaans leer

Samenvatting
  • € 4,95
  • Gebruikt  
Omschrijving

Formaat ca. 26 x 28 cm. Geen gewone sluiting, maar een leren strook door wat openingen in de tas, biedt de mogelijkheid deze dicht te trekken. Geschikt om b.v. wat kleine boodschappen bij een drogist te doen. Helaas zit er aan de onderzijde een soort vlek en ook de voor- of achterzijde heeft een paar vlekjes of veegjes. De tas lijkt mij dus niet zo geschikt om mee te nemen naar een date of een bezoek aan de burgemeester. Maar in een gezelschap van mensen, die niet letten op kleding etc. van een ander, kun je de tas rustig meenemen. En kan je jezelf zijn. Er zit een korte draagriem aan. Voor deze leuke tas vraag ik € 4,95. Verzendkosten vanaf € 4,50.

Let op: dit artikel kan niet worden geruild of geretourneerd (geldt overigens ook voor alle andere artikelen!). Geen geld terug. Ik ben geen Wehkamp.

 

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Bruine gecapitonneerde tas
€ 4,95
Bruine gecapitonneerde tas

M.i. gemaakt van bruin kunstleer. Formaat 29 x ca. 21 x 2 cm. Met schouderband. Na het openen van de klep zijn er twee open vakken en een vak met ritssluiting. De binnenvoering van dit laatste vak is stuk, zodat daarin geplaatste artikelen ...

Assendelft, NH
Alles in "Sieraden en Tassen".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord