Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Thrillers en Spanning

Het dossier van de Rode Spionne - Jan Postma

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Het dossier van de Rode Spionne - Jan Postma

In dit actuele en authentieke spionageverhaal raken Nederland en de Bondsrepubliek Duitsland in de greep van de Oostduitse geheime dienst. 
Geheel volgens de klassieke spionagemethoden en onder het wakend oog van de Russische Staatsveiligheidsdienst KGB heeft deze een efficient opererend spionagenet opgebouwd.
Twee vrouwelijke geheime informanten en een verlei­delijke en geraffineerde Oostduitse topspionne dringen door tot in de hoogste regionen van het Nederlandse en Westduitse regeringsapparaat en in een Amsterdams octrooibureau, waar documenten van geheime militai­re uitvindingen worden bewaard! 
Hun acties worden geleid door een Oostduitse inlichtingenofficier, die onder de dekmantel van een Franse kunstexpert al jaren in Het Gooi woont en alom wordt gerespecteerd. 
De vrouwen slagen erin, gewapend met microcamera's, ultrageheime militaire, politieke en wetenschappelijke documenten te fotograferen en de foto's via een dek­adres in Helsinki door te spelen naar het ministerie voor Staatsveiligheid in Oost-Berlijn.
Volkomen onwetend doorkruist de Westduitse linkse terreurorganisatie Rote Armee Fraktion de Oostduitse spionageoperatie. 
Het komt tot een spectaculair treffen tussen een moordcommando van de RAF en een tot de tanden gewapend arrestatieteam van de Nederlandse politie, een treffen dat in bloed wordt gesmoord!

Er  bestaat geen groter kunst dan de vijand zonder slagveld te vernietigen.

Sun Tee (Chinees filosoof, 500 voor Christus)

Teleboek Amsterdam - 1987  - 215 pag - ( 262 gram )

In goede staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Sneeuwjacht-De Illusionist - De Codex - Follett - Deaver - Presto
Bieden
Sneeuwjacht-De Illusionist - De Codex - Follett - Deaver - Presto

Sneeuwjacht-De Illusionist - De Codex - Follett - Deaver - PrestonThriller - trilogieSneeuwjacht - Ken Follett De Illusionist - Jeffery Deaver De Codex - Douglas Preston Sneeuwjacht - Ken FollettEen bende gevaarlijke criminelen is uit op ...

Emmen, DR

De verbouwing - Saskia Noort
Bieden
De verbouwing - Saskia Noort

De verbouwing - Saskia NoortLiteraire thrillerSchoonheid: hoe ver ga jij?Mathilde, succesvol plastisch chirurg, opent haar privékliniek.  Ze lijkt aan de vooravond te staan van wat een glansrijk vervolg van haar carrière ...

Emmen, DR

Operatie Dubbele Adelaar - Owen Sela
Bieden
Operatie Dubbele Adelaar - Owen Sela

Operatie Dubbele Adelaar - Owen SelaZondagavond 13 oktober 1940.  Twee dagen nadat de Duitse inval in Engeland is uitgesteld, ontvangt Rijksmaarschalk Hermann Göring een bijzondere gast.  Zijn naam: Paul van Osten.  ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord