Advertentie plaatsen

Start Boeken Thrillers en Spanning

Crisis Four | Andy McNAB

Samenvatting
  • € 2,50
  • Gebruikt  
Omschrijving

Titel: Crisis Four
Schrijver: Andy McNab
Vertaling: Henk Popken
Jaar: 2000
Genre: Thriller
Pagina's: 383

Nick Stone is een harde, maar rechtvaardige ex-SAS soldaat, die door de Britse geheime dienst wordt ingezet bij levensgevaarlijke militaire undercover-operaties. 

Sarah Greenwood is een aantrekkelijke intelligente vrouw, goed getraind en zwaar bewapend. Met haar was Stone in het verleden betrokken bij een operatie in Syrië, waarbij ze in een hinderlaag liepen. Nu verdenkt de geheime dienst Sarah ervan te werken voor een terroristische organisatie. Stone krijgt de opdracht haar te vinden. Stone's missie leidt hem dwars door de Verenigde Staten. Is deze mysterieuze vrouw de enige die Stone ooit dichtbij heeft laten komen degene die ze beweert te zijn? En als hij haar verhaal zou geloven, wie zijn dan zijn werkelijke vijanden? 

Een zenuwslopende klopjacht loopt uit op een bloedstollende confrontatie in het hart van de Verenigde Staten; een weergaloze climax die je nog lang zal bijblijven

Delen via:
Ed
Ed
Hoorn, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

De indringer – Kelly Simmons
€ 2,50
De indringer – Kelly Simmons

Uitg. The house of books.  Derde druk mei 2009. Paperback. 288 pagina's. Dikte 2,3 cm. Gewicht 369 gram. Hoewel het boek er eigenlijk nieuw uit ziet, heeft het aan de achterzijde een soort deuk, alsof er een stoelpoot op heeft ...

Assendelft, NH

Maja de Bij nr. 2 – Aanval op de honingburcht
€ 2,50
Maja de Bij nr. 2 – Aanval op de honingburcht

Uitg. De Vrijbuiter. 1e druk 1977. SC. Zo goed als nieuw; enkele lichte vouwtjes aanwezig en restant prijssticker op voorkaft. Gewicht 167 gram. Verzendkosten vanaf € 3,95. Prijs € 2,50. 

Assendelft, NH

Bloed in zee – Hilbert Kuik
€ 2,50
Bloed in zee – Hilbert Kuik

Uitg. Signature. 2000. Gekartonneerd (was kennelijk eerst een paperback). Bibliotheek-exemplaar. 286 pagina's. Dikte 3 cm. Prijs € 2,50. Verzendkosten vanaf € 5,--.   

Assendelft, NH
Alles in "Boeken".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord