Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Tijdschriften Overige

Plus – aanbieding

Samenvatting
  • € 5,00
  • Zo goed als nieuw  
Omschrijving

Plus is een interessant maandblad met talloze onderwerpen, zoals:
reizen, gezondheid, columns, lifestyle, cultuur, aanbiedingen, verhalen van en over mensen en nog diverse onderwerpen, die niet allemaal onder één titel zijn samen te vatten. Zo staat er in het nummer, dat ik toevallig in handen heb een artikel over de schrijfster van Harry Potter, J.K. Rowling.  
Het blad kost gemiddeld ca. € 5,-- in de supermarkt of tijdschriftenhandel. Natuurlijk bestaan er allerlei aanbiedingen bij een abonnement. 
Ik heb ook een aanbieding: 10 verschillende nummers, netjes gelezen en soms nieuw, voor totaal  slechts €  5,--. Voor € 5,75 verzendkosten wordt het pakket bij U thuisbezorgd en hoeft U dus geen deur uit. Wilt U wel de deur uit, dan kunt U het pakket voor € 4,50 verzendkosten afhalen bij een DHL servicepunt. Elk nummer weegt gemiddeld 350 gram. Wilt U meer nummers tegelijk ontvangen, dan kan dat in overleg. Let op: het zijn dus niet de nieuwste nummers; die kunt U in de tijdschriftenhandel halen.   

 

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Juridisch Studentenblad ARS AEQUI 1973
€ 6,00
Juridisch Studentenblad ARS AEQUI 1973

Aanwezig januari t/m april, juni, september t/m december. Totaal 9 nummers. Een jaargang bestaat uit elf nummers, omdat juli en augustus worden samengevoegd. Concreet ontbreekt dus het nummer mei en juli/augustus. De boekjes zijn in ...

Assendelft, NH

Fireworks Rock & Metal issue 90 April – June 2020
€ 5,00
Fireworks Rock & Metal issue 90 April – June 2020

De titel zegt m.i. genoeg. Het boekje is zo goed als nieuw; misschien wel eens ingezien. Engelse taal. Nieuwprijs € 11,95. Mag nu weg voor € 5,--.  Gewicht 344 gram. Verzendkosten vanaf € 3,95.

Assendelft, NH

Kicker en Sportbild  aanbieding
€ 6,00
Kicker en Sportbild aanbieding

Er staan geen nummers op, althans ik kan ze niet vinden. Daarom schrijf ik wat titels op: Die K.-O.-Runde, 2 x Champions League 2019/2020, Europa's Top-Ligen 2019/2020. Winkelprijzen wisselend 4,80, 5,70 en 6,20 Euro per stuk. ...

Assendelft, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord