Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Reisboeken Reisgidsen

Motorrijden in de Ardennen - Dirk Melkebeek

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Motorrijden in de Ardennen - Dirk Melkebeek

3000 km toerplezier.

In Motorrijden in de Ardennen vindt de motorrijder tien uiigelezen routes voor evenveel motortochten in een regio die op nauwelijks een boogscheut van Vlaanderen en Nederland borg staat voor eersterangs motorrijden. 
Veel aandacht werd derhalve besteed aan de in totaal ruim drieduizend kilometer bij uitstek voor motorrijders geschikte routes en de weg­beschrijvingen.
Daarnaast werd ook niet voorbijgegaan aan die dingen die de Ardennen aan elke toerist te bieden heeft, waarbij de grote toeristische trekpleisters echter met als aandachtspunt rummer één gelden. 
Motorrijden in de Ardennen is derhalve een gids voor wie op een andere manier met de Ardennen wil kennis maken.
Weg van de doorgaande wegen en, als het even kan, weg van het massa­toerisme. 
Daardoor is deze gids ook een goede reisgezel voor de automobilist die meer belang hecht aan was er onderweg te zien valt dan aan het zo snel mogelijk bereiken van de eindbestemming. 
Bij elke route - rijplezier gewaarborgd ! - hoort een stipte routebeschrijving, het verhaal van de streek waar u doortrekt en een brok praktische en cultuur­historische informatie die niet de pretentie heeft volledig te zijn maar u wellicht op weg helpt om nog meer mooie en merkwaardige dingen te zien en te ontdekken.

Roularta Books VAR Selektief - 1994 - 147 pag - ( 314 gram )

In goede staat. 

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Brussel - 100% - Momedia Breda
Bieden
Brussel - 100% - Momedia Breda

Brussel - 100% - Momedia BredaMet uitneembare plattegrondOf je nu gaat voor sightseeing, shoppen, culinair genieten of avontuur; met deze gids op zak ontdek je BRUSSEL in no time.  De leukste bezienswaardigheden, musea, parken, ...

Emmen, DR

Rome en het Vaticaan - Vittorio Serra
Bieden
Rome en het Vaticaan - Vittorio Serra

Rome en het Vaticaan - Vittorio SerraNederlandse EditieNieuwe practische gids van Rome en het Vaticaan voor een 2-3-4- daags bezoek - Bonechi127 pag met losse kaart van Rome - 1990 - ( 246 gram )In prima staat.

Emmen, DR

Op ontdekking in eigen land - Readers Digest
Bieden
Op ontdekking in eigen land - Readers Digest

Op ontdekking in eigen land - Readers DigestEen dagje uit in eigen land, betekent niet dat men op de platgetreden paden moet blijven!Dit boek bewijst dat behalve alle bekende attracties er in Nederland nog veel meer de moeite van het ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord