Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Jeugdboeken Tot 18

Luchtpiraten rond Balaya - Aad van Rooij

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Luchtpiraten rond Balaya - Aad van Rooij

Aad van Rooy laat zijn spannende jongensboek spelen in de Caraïbische Zee en wel in de hoek die de laatste tijd, door de spanning rond Cuba, sterk in de algemene belangstellling is gekomen.

Ten zuiden van Key West, het zuidelijke puntje van Florida in de United States en ten noorden van Brits Honduras ligt een grote verzameling kleine eilandjes te stoven  in het tropisch klimaat, en Balaya is daar een van.

Mike Burton en John Lawford hebben op het kleine vliegveld van dit koraaleiland met een paar tweedehands vliegtuigen een luchtvaartmaatschappijtje gesticht, welke de verbinding tussen de eilanden onderling en Florida onderhoudt.

Het is geen vette boterham en dat wordt er niet beter op wanneer volslagen onbekenden zich plotseling voor dit eilandje gaan interesseren.

Zijn het echter wel onbekenden?

Het verschijnen van een onbekende motorcruiser in de lagune en de aankomst van de politie zijn slechts het begin van een reeks gevaarlijke momenten, waarin de zoons van beide vliegers, Tom en Richard, een warm aandeel hebben! 

Sneeuwbalserie - ouder jeugdboek met harde Kaft en stofomslag.

Harde kaft met stofomslag - Kluitman Alkmaar - Sneeuwbal - serie - 1963 - 159 pagina's - ( 248 gram )

In goede staat.
 
      

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Thunderbirds dl 2 - Missie naar de Zon - Martin Scherstra
Bieden
Thunderbirds dl 2 - Missie naar de Zon - Martin Scherstra

Thunderbirds dl 2 - Missie naar de Zon - Martin ScherstraInternational Recue ontvangt het bericht dat een onderzoeksraket op een missie uit haar baan is geraakt en op de zon afkoerst. Thunderbirds 2 & 3 worden gelanceerd om het ...

Emmen, DR

Ponyfriends - Verprutst - Henriette Kan Hemmink
Bieden
Ponyfriends - Verprutst - Henriette Kan Hemmink

Ponyfriends - Verprutst - Henriette Kan HemminkOmslag en illustraties: Melanie BroekhovenLisa en haar vriendin Femke zijn stapeldol op hun verzorgpony Binky.  Om wat aan de eenzaamheid van Reitze Stuivenvolt, de eigenaar van het dier, ...

Emmen, DR

Drie hoera's voor de Grote 7 - Enid Blyton
Bieden
Drie hoera's voor de Grote 7 - Enid Blyton

Drie hoera's voor de Grote 7 - Enid BlytonGrote 7 serie dl 9Susie krijgt een modelvliegtuig en als zij het laat starten, is dit tevens de start van een nieuw en spannend avontuur, waarin de leden van de 'Grote 7' met een berg ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord