Advertentie plaatsen

ENFORCE Haarlemmerme

ENFORCE Haarlemmerme
  • Geef feedback
  • Actief sinds 12, Nov, 2019
  • Antareslaan 65-81
  • 2132 JE
  • 0610863372
  • Hoofddorp

WIJ ZIJN ENFORCE®
Wij weten als geen ander hoe je je voelt en hoe ingewikkeld het lijkt om te veranderen. Maar het lukte ons ook, the Enforce way. We zijn er! We zijn er om jou te leren in charge te zijn en te kiezen voor wat echt belangrijk voor je is. En dat is niet ingewikkeld. De kracht van verandering zit gewoon in jezelf. Work for it! Heb het lef om te kiezen voor jezelf, voor groei en wordt de meest krachtige versie van jezelf. Stop met het uitstellen en het vertragen van je doelen, het frustreert en kost een shitload aan tijd.

HIGH-END TRAINING & COACHING
Met onze high-end programma’s en events zetten we fysieke workouts, slimme voeding en krachtige coaching in. Hiermee helpen wij jou in controle en in balans te zijn. We helpen je om je leven en in onze “pro” programma’s ook je business naar het volgende level te tillen. Ervaar het #enforce effect en own your life, business, body and mind!

VESTIGING
Sinds kort ook in de gemeente Haarlemmermeer en gevestigd in Hoofddorp in het HNK.
Enforce staat voor eerlijkheid, inzet en het maximale eruit halen uit jezelf, d.m.v. diverse strategieën, no-nonsense en coaching.

In deze High-End trainingsruimte met de beste materialen zullen er personal training sessies en small group trainingen gegeven worden. Daarnaast worden er coachingsgesprekken gehouden, diverse trainingen bijvoorbeeld bootcamp (intern/extern) en uitgebreide presentaties, o.a. over voeding, fitheid en vitaal leiderschap.

Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan bedrijfsfitness, want een gezonde werknemer is een happy werknemer. Statistisch is bewezen dat de productiviteit en team effort vele malen hoger ligt wanneer er samen met elkaar gesport wordt.

Wil je meer weten over de coachingsgesprekken en welke mogelijkheden er zijn voor jezelf of je bedrijf? Neem dan contact op met Enforce Haarlemmermeer voor het maken van een afspraak.
E:pablo@enforce.nl
M:+31610863372

Locatie
0 resultaten van ENFORCE Haarlemmerme uit Hoofddorp
Verfijn de zoekresultaten
Prijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Lijst Raster

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord