Advertentie plaatsen

Solar 2 Solar

Solar 2 Solar
  • Geef feedback
  • Actief sinds 22, Nov, 2019
  • Leeuwenbrug 89
  • 7411 TH
  • 085 130 38 43
  • Deventer

Zonnepanelen voor bedrijven.

 

Onze missie is om uw bedrijf volledig te ontzorgen op het gebied van groene stroom door zonnepanelen. Wij helpen bij het bereiken van uw idealistische doelstellingen én uw wettelijke verplichtingen. Als full-service leverancier vragen wij voor u de subsidie aan, regelen financieringen, plaatsen en monitoren de zonnepanelen voor de komende 15 jaar.

Onze visie is om bij te dragen aan een duurzame groene wereld. Daarin staan positieve acceleratie, innovatie en plezier bij ons voorop.

 

Wij zijn dé duurzaamheidshub in de Nederlandse B2B-markt. Wij voorzien elk dak dat nu nog onbenut is van een passend PV-systeem.

Solar 2 Solar is het bedrijf in de energiesector waar servicegerichtheid centraal staat. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk om eerst persoonlijk kennis te maken. Zo weten we precies hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Onze projectmanager stelt vervolgens een onderhoudscontract op maat voor u op en is het centrale aanspreekpunt voor alle zaken rondom het proces. Zo bent u altijd op de hoogte.

 

Bij Solar 2 Solar doen we geen concessies in de kwaliteit. Daarom gebruiken wij voor alle bekabeling Europese producten. Voor onze PV-systemen vertrouwen wij uitsluitend op erkende leveranciers uit de internationaal gerenommeerde Tier 1-lijst van Bloomberg. Wij gebruiken SUN2000 omvormers van Huawei, één van de meest geavanceerde en betrouwbare omvormers op de markt

Bent u geinteresseerd? Bezoek dan onze website: https://solar2solar.nl

 

Locatie
0 resultaten van Solar 2 Solar uit Deventer
Verfijn de zoekresultaten
Prijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Lijst Raster

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord