Advertentie plaatsen

Camping l'Air Marin

Camping l'Air Marin
  • Geef feedback
  • Actief sinds 21, Feb, 2020
  • CHEMIN DES OEILLETS
  • 34450
  • 0033467216490
  • Vias

Aan de rand van de Canal du Midi en op 15 minuten loopafstand van de Middellandse Zee in Vias Plage ligt de camping l’Air Marin.

Al meer dan 40 jaar staat camping l’Air Marin tot uw dienst! Kom en ontdek deze gezellige familiecamping in Mexicaanse sferen! De straatjes, de bar/restaurant, de winkels, het zwembad, het lijkt net op u in het hart van de Yucatan bent! …

U kunt verblijven in een van de comfortabele accommodaties, de unieke lodge tenten of gezellig met uw eigen tent, caravan of camper op de schaduwrijke kampeerplaatsen. Er is voor ieder wat wils!

Neem een verfrissende duik in het waterpark met glijbaan, peuterbad, jacuzzi, een verwarmd binnenbad en een weide om heerlijk op te zonnen!

Camping l’Air Marin biedt vermaak voor jong en oud! De Mini Club voor de kids, de tienerclub, sportactiviteiten, allerlei soorten avondactiviteiten (shows, karaoke, concerten, dansavonden) … Ook beschikt de camping over een padelbaan, sportveld, fitnessruimte binnen en buiten, minigolf, tafeltennistafels en jeu de boules terrein! 

Gelegen in het hart van de Hérault biedt 4 sterren camping l’Air Marin vele verschillende mogelijkheden in de regio. Voor de sportievelingen; heerlijk wandelen langs de Canal du Midi, watersporten op de Middellandse Zee, mountainbiken, boomklimmen, paardrijden, kanoën… Voor de cultuursnuivers; erfgoed, gastronomie, étang de Thau, Sète, St Guilhem le Desert, Lac du Salagou, Roquebrun en niet te vergeten natuurlijk de zon van Vias-Plage aan de Middellandse Zee!

Op zoek naar een camping voor het hele gezin met vele mogelijkheden op en rondom de camping? Zoek dan niet verder! Het hele team kan niet wachten u te verwelkomen!

Tot snel op camping l’Air Marin!

Locatie
0 resultaten van Camping l'Air Marin uit Vias
Verfijn de zoekresultaten
Prijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Lijst Raster

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord