Advertentie plaatsen

Mas Des Lavandes

Mas Des Lavandes
  • Geef feedback
  • Actief sinds 21, Feb, 2020
  • Route De Valras
  • 34410
  • 0033467397588
  • Valras-Plage

Camping Sunelia Mas des Lavandes, een prachtige 4 sterren familiecamping die het hele jaar geopend is, gelegen tussen de zandstranden, de Canal du Midi en de bergen van de Languedoc-Roussillon.

Op maar 1,5km van de camping vindt u het grote zandstrand van Valras-Plage aan de Middellandse zee. De Mas des Lavandes biedt verhuur van comfortabele, compleet ingerichte stacaravans.

Neem een duik in ons waterpark (van 6 april tot 30 september + herfstvakantie) van maar liefst 2300 m² dat vakantiepret biedt voor jong en oud! Verwarmd zwembad met; jacuzzi, glijbanen, stroomversnellingen, waterspellen in het peuterbad en 2 hydro massage ligbanken!

Vanaf de maand april tot eind september en tijdens de herfstvakantie kunt u volop genieten van: sportactiviteiten, shows, schuimparty’s, mini-club, … ons animatieteam zet alles op alles om u en uw kids een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Ook beschikt de camping over 2 speeltuinen met glijbanen, schommels, touwnetten, klimmuur, draaimolen, hutten, trampoline, jeu de boules terrein, beach volley, ping pong tafels, multi sportterrein en een splinternieuwe padelbaan!

In het hart van de camping kunt u heerlijk ontspannen in ons wellnesscentrum waar we massages en schoonheidsbehandelingen bieden.

Het hele jaar geopend, verwelkomen wij u in een gezellige sfeer, voor een vakantie met het gezin of met vrienden aan de kust.

Op zoek naar een camping voor het hele gezin met vele mogelijkheden op en rondom de camping? Zoek dan niet verder! Het hele team kan niet wachten u te verwelkomen!

Tot snel op camping Mas des Lavandes!

Locatie
0 resultaten van Mas Des Lavandes uit Valras-Plage
Verfijn de zoekresultaten
Prijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Lijst Raster

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord