Advertentie plaatsen

Woodley

Woodley
  • Geef feedback
  • Actief sinds 30, Sep, 2020
  • Zeelsterstraat 50j
  • 5652EL
  • 06 39 42 82 12
  • Eindhoven

Wij zijn WOODLEY. Opgericht in 2014 en wij leveren maatwerk handgemaakte designs van prachtige houtsoorten en staal. Van idee naar werkelijkheid, dat is ons concept en daarmee komt uw idee tot leven via ons.

Wij ontwerpen en maken producten, ontwerpen interieurs en exterieurs en vervaardigen dit in onze werkplaats of bij u thuis. We doen dit vanuit eigen inzicht of volledig op basis van uw wensen, of een combinatie van beide. Een ruw idee is voor ons al genoeg!

Van (3D) ontwerp tot realisatie houden we alles in eigen beheer, u kunt voor al uw maatwerk bij ons terecht. Alles wordt handgemaakt, is volledig aan te passen en wordt niet in dezelfde vorm, maat of samenstelling gereproduceerd voor andere klanten. Voor maatwerk doen we niet aan voorraad, elk product is uniek. Bekijk ons werk.

De naam WOODLEY zegt veel over het type materialen dat we gebruiken, maar vooral over het type materiaal waarmee we gestart zijn, hout. Voornamelijk hardhout soorten zoals Eiken en Fraké, maar ook naaldhout zoals Douglas. De duurzaamheid van het materiaal en de ‘tekening’ in het hout is voor ons heel belangrijk. Het product is voor ons het mooiste als een ontwerp simpel maar elegant is, strakke lijnen gecombineerd met de warmte van hout. Precies om die reden combineren we tegenwoordig heel veel met staal. Deze combinatie zorgt voor eindeloze mogelijkheden.

Hardhout, staal en plaatmateriaal zijn dan ook nu de stevige basis van onze materialen. Poedercoaten, lakken en oliën vormt de basis van onze afwerking.

Idee, ontwerp, maken, leveren, dat is ons concept. Voor een volledig beeld van de mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen, tot snel!

Locatie
0 resultaten van Woodley uit Eindhoven
Verfijn de zoekresultaten
Prijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Lijst Raster

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord