Advertentie plaatsen

Recherchebureau DPD Consultancy

Recherchebureau DPD Consultancy
  • Geef feedback
  • Actief sinds 15, Oct, 2020
  • 8041BL
  • 0850196364
  • Zwolle

Recherchebureau DPD-consultancy is een Recherchebureau dat in 2013 opgericht is door Vanessa Middelkoop. Wij zijn geregistreerd en erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder POB nummer 1641. Samen met een aantal rechercheurs vormen zij het team van De Prive Detective en DPD- Consultancy!

Ons team bestaat uit een zeer gedreven groep mensen, die allemaal één ding met elkaar gemeen hebben: een enorme passie voor het vak.

 

Elk teamlid beschikt over zijn of haar eigen unieke specialistische kennis, opgedaan bij zeer diverse (overheids-)instanties. Natuurlijk beschikken we over ruime ervaring met politiewerkzaamheden, onder andere vanuit de (landelijke) Politie, recherche en ervaring binnen de Dienst Specialistische Recherche Toepassingen. Daarnaast hebben we teamleden met een verleden bij Defensie, het Korps Mariniers en de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Voorts zijn er ook nog teamleden die werkzaam zijn geweest als sociaal rechercheur belastingzaken, forensisch specialist en ICT-specialist.

 

Door alle kennis en capaciteiten die wij in huis hebben kunnen wij als geen ander diverse methodieken en middelen toe passen in ons werkgebied. Door de integrale samenwerking kunnen wij een totaaloplossingen bieden die anderzijds niet mogelijk waren geweest.

0 resultaten van Recherchebureau DPD Consultancy uit Zwolle
Verfijn de zoekresultaten
Prijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Lijst Raster

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord