Advertentie plaatsen

Point of Contact

Point of Contact
  • Geef feedback
  • Actief sinds 01, Dec, 2020
  • Jonkheer Van De Pollstraat 39
  • 2151 AD
  • 0613078135
  • Nieuw-Vennep

Onze visie is om mensen te coachen en te trainen dat zij zich zelf leren ontdekken. Zodat zij leren hoe zij een leider kunnen zijn in plaats van een volger.

De visie van Navayo is dat mensen persoonlijke leiderschapsvaardigheden ontwikkelen, waardoor zij de angsten en pijnen uit het verleden leren afleggen. Je leert om een leider te zijn in plaats van een volger. Je leert om jezelf te zijn en te worden in plaats van dat je een ander gaat imiteren.

De visie is dat jij gaat leren om niet meer passief te zijn en af te wachten. Je gaat leren jezelf te ontdekken door persoonlijk de leiding te nemen over zaken die jou vast hebben laten lopen. Dit gebeurt vanuit persoonlijk leiderschap vanuit een zekere ontspanning en rust. Je leert namelijk om thuis te komen bij jezelf.

De visie is dat de leider die al in jou zit, naar boven gaat komen. Dit betekent dat jij je gave gaat ontdekken en met die gave kun je ruimte maken voor je zelf om tot je doel en bestemming te komen. Je zal ook dienstbaar kunnen zijn voor jouw omgeving en zelfs voor de wereld.

De visie is dat jij leert dat jij iets hebt wat de wereld nodig heeft. Dit is geen imitatie van iemand anders die jij bijvoorbeeld kent van televisie. Maar je gaat ontdekken wie jij bent, doordat je een betere balans hebt gevonden in jou zelf.

Wanneer jij waardevol wordt, ontvang je waarde. Persoonlijk leiderschap is zelf ontdekking.

Elke volger is vanbinnen een verborgen leider. Jij bent geboren om te leiden, maar je zal dan wel een leider moeten worden. Dit kan alleen wanneer jij jezelf leert ontdekken in volledige rust en ontspanning.

Elk onderdeel dat terugkomt in de coaching en training is gericht op zelf ontdekking en persoonlijk leiderschap. Deze zaken kun jij alleen ontwikkelen vanuit een veilige omgeving waarin jij kan groeien.

Locatie
0 resultaten van Point of Contact uit Nieuw-Vennep
Verfijn de zoekresultaten
Prijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Lijst Raster

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord