Advertentie plaatsen

EM Online Marketing

EM Online Marketing
  • Geef feedback
  • Actief sinds 08, Mar, 2022
  • De Wending 19
  • 9865VC
  • 050-2003251
  • Opende

EM Online Marketing is een van de snelst groeiende online marketingbureaus in Nederland. Bij EM Online Marketing stelt u eenvoudig uw eigen online marketing pakket samen of ontvangt u een op maat gemaakt voorstel. Welke keuze u ook maakt, de pakketten worden tegen een zeer scherpe prijs aangeboden. Door de uitstekende resultaten is EM Online Marketing een gecertificeerd Google Partner. De Google Partner-badge bevestigt daarnaast de expertise op het gebied van online adverteren. EM Online Marketing is ook in het bezit van een breed scala aan certificaten waarmee de Social Media Marketing kennis wordt onderschreven. Als laatste spreken natuurlijk de resultaten voor zich. EM Online Marketing geeft altijd data gedreven voorstellen en daarmee een zekerheid tot resultaat.

Op welke wijze kunt u online adverteren bij EM Online Marketing?
U kunt eenvoudig zelf een online marketing pakket samenstellen voor een aantal netwerken:
Google Ads – Facebook Business (Meta) – TikTok Ads

Daarnaast is het ook mogelijk een op maat gemaakt voorstel te ontvangen op basis van uw website.

EM Online Marketing hanteert een aantal pijlers en zijn hiermee met zekerheid uw ideale partner voor een online marketing pakket. Zo krijgt u binnen elk pakket een helder dashboard dat 24/7 de belangrijkste resultaten toont. Dit dashboard is uiteraard op basis van de persoonlijke behoeften te wijzigen. Daarbij heeft u ook 24/7 een van onze online marketing specialisten tot uw beschikking. Daarnaast houdt u de verschillende accounts altijd volledig in eigen beheer. EM Online Marketing linkt zijn managers account en meer is er van uw kant niet nodig. Als laatste is elk pakket van EM Online Marketing maandelijks opzegbaar, u zit dus nooit vast aan langdurige en vaak dure contracten. Het behoudt van 95% van zijn klanten geeft echter aan dat er toch vaak een langdurige samenwerking aangaan.

Bekijk de website van EM Online Marketing voor een compleet overzicht van alle pakketten en diensten. Hier kunt u tevens snel en eenvoudig contact opnemen.

Locatie
0 resultaten van EM Online Marketing uit Opende
Verfijn de zoekresultaten
Prijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Lijst Raster

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord