Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Geschiedenis en Politiek

Vaarwel Mickey Mouse - Deighton

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Vaarwel Mickey Mouse - Deighton

Het is winter 1943-1944. 
Vanuit luchtmachtbasis Cambridge­shire in Engeland voert een groep jonge Amerikanen levensge­vaarlijke verkenningsvluchten uit boven het bezette vasteland van Europa.
Een van hen is Mickey Morse, bijnaam Mickey Mouse, onstui­mig en onzeker, maar niettemin een van de beste piloten van het Amerikaanse leger. 
Jamie Farebrother, zijn maat, is de bril­jante zoon van een in Londen gestationeerde luchtmacht­generaal met wie Jamie een strijd voert die de strijd met de vijand bij vlagen doet verbleken.
De te snelle transformatie van jongen tot man, de constante druk die de oorlog op hen uitoefent, de verbroedering en de conflicten die daarmee gepaard gaan worden op weergaloze wijze door Deighton verwoord. 
Voeg daarbij de minutieus beschreven oorlogshandelingen en de ingenieuze vlucht­strategieën en VAARWEL MICKEY MOUSE is een ijzersterke Deighton die zijn gelijke niet kent.

Elsevier Amsterdam/Brussel - 1983 - 352 pag - ( 381 gram )

In goede staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Griekse Mythen en Sagen - Gustav Schwab
Bieden
Griekse Mythen en Sagen - Gustav Schwab

     Griekse Mythen en Sagen - Gustav SchwabIn hun mythen en sagen hebben de oude Grieken hun gedachten en gevoelens weergegeven over het ontstaan en voortbestaan van de wereld, over de aard en de geschiedenis van hun ...

Emmen, DR

Op zoek naar het Alledaagse Vaderland - Dr A.F. Manning
Bieden
Op zoek naar het Alledaagse Vaderland - Dr A.F. Manning

Op zoek naar het Alledaagse Vaderland - Dr A.F. ManningOver gewone mensen in hun dagelijkse doen.Fraai fotoboek om op een regenachtige zondagmiddag de Nederlandse geschiedenis vanaf de vroege middeleeuwen tot 1975 aan uw oog voorbij te ...

Emmen, DR

Oorlogsverhalen - Willem van der Veen
Bieden
Oorlogsverhalen - Willem van der Veen

Oorlogsverhalen - Willem van der VeenDe auteur die met zijn oorlogsboeken Verraad bij ochtendgloren en Een bloem voor de koerierster al tallozen heeft weten te boeien, heeft nu bewezen over dit thema ook voortreffelijke korte verhalen te ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord