Advertentie plaatsen

Terug naar resultaten Start Boeken en tijdschriften Geschiedenis en Politiek

Onbekend Verleden - Robert Charroux

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Onbekend Verleden - Robert Charroux

Geheimen uit 1000 eeuwen

Onze tijd is opzienbarend en fantastisch. 
Volgens Robert Charroux is er niets nieuw onder de zon en dat probeert hij in zijn "Onbekend Verleden" dan ook te schrijven. 

Uit een soort wetenschappelijke nieuwsgierigheid verliet deze briljante denker de afgetrapte paden der wetenschap en tijdens zijn onderzoekingen van onze alleroudste beschavingen ontdekte hij dat wij "moderne" mensen helemaal niet zo "ver" en modern zijn als wij wel denken. 

Ook in het verleden heeft de mens door de kosmos gereisd, kende hij straalmotoren, atoomenergie. 

Maar de préhistorische mens heeft zijn afstammelingen de waarschuwing nagelaten: pas op voor de consequenties van je eigen ontdekkingen! 

In de loop der eeuwen blijken vele ingewijden en geheime genootschappen de fantastische maar tevens gevaarlijke kennis van deze voorouders vermoedelijk van een andere planeet afkomstig verborgen te hebben gehouden. 

Charroux openbaart ons nu aan de hand van foto's, aanwijzingen, documenten en bewijzen een geschiedenis van duizend eeuwen die volkomen nieuw is. 

Zijn boek is boeiend en meeslepend als een roman, helder en duidelijk als een goed gefundeerd betoog. 

De lezer, die in het begin verbaasd en verwonderd in deze nieuwe oude wereld staat, laat zich in de loop van deze grondig gedocumenteerde bladzijden er van overtuigen dat de werkelijkheid fantastischer is dan onze fantasie.

Harde kaft met stofomslag - Ankh Hermes - Deventer - 1978 - 188 pag - ( 415 gram - 2,5 cm ) 

In prima staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Arend 52 - Dodenmars - Morton Warnow
Bieden
Arend 52 - Dodenmars - Morton Warnow

Arend 52 - Dodenmars - Morton WarnowZij waren kinderen. De oorlog maakte hen tot mannen. de Nazi maakte er dieren van.ZNU  Mortsel-Antwerpen - Centrale Uitgeverij Amsterdam - 1966 - 128 pag - ( 116 gram )In goede staat.   

Emmen, DR

Blubber - J.W. Hofwijk
Bieden
Blubber - J.W. Hofwijk

Blubber - J.W. HofwijkRelaas van KNIL 7 dcember divisie in Nederlands-Indie tijdens de politionele acties in 1947Dit boek bevat een keuze uit een aantal artikelen die J. W. Hofwijk als correspondent voor de dagbladpers schreef gedurende ...

Emmen, DR

Oorlogsverhalen - Willem van der Veen
Bieden
Oorlogsverhalen - Willem van der Veen

Oorlogsverhalen - Willem van der VeenDe auteur die met zijn oorlogsboeken Verraad bij ochtendgloren en Een bloem voor de koerierster al tallozen heeft weten te boeien, heeft nu bewezen over dit thema ook voortreffelijke korte verhalen te ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord