A la Minuut - Gaston Gourmet
Van Dishoeck-kookboekjes
Het snelste uit de goede keuken.
Gaston Gourmet, geboren in Amsterdam, sterke hang naar het zuiden, er geleefd, gewoond en geleerd: te leven!
Een beetje Bourgondische inslag, wat hem wel eens parten kan spelen in zijn werk als journalist.
Getrouwd, kookt graag zelf, maar niet zo veel als wel eens wordt verondersteld.
Is op zijn gemak gesteld en laat zich graag verwennen met een goed maal, dat echt niet uitgebreid behoeft te zijn.
Geen liefhebber van een ,,degelijke pot", maar wel van degelijke kookkunst.
Bewonderaar van het type „bistro", waar moeder de vrouw de pollepel zwaait, zoals in Frankrijk en de baas de gerechten op tafel brengt.
Hoewel hij vindt dat men zich in de keuken alle tijd moet gunnen die maar mogelijk is, heeft hij de opdracht om dit boekje te schrijven, speciaal voor mensen die maar weinig tijd hebben voor het bereiden van het dagelijkse maal, gaarne aanvaard.
Hij hoopt dat hij erin zal slagen zijn kennis, listigheidjes en tijdbesparende kunstgrepen aan u over te dragen: kamerbewoners, alleenstaanden, studenten, werkende vrouwen en mannen.
Van u wordt slechts één ding gevraagd: de zin om eens iets te bereiden dat voedzaam is zonder u teveel calorieën te bezorgen, en om al die handelingen in de keuken zo efficiëent mogelijk af te werken.
Van Dishoeck Bussum - 1973 - 72 pag - ( 117 gram )
In goede staat.
Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn. Maak hieronder een account aan of log in.
Alles in een pan - Gaston GourmetVan Dishoeck-kookboekjesOver smaak valt niet te twisten. Over de juiste vermenging van smaken kan echter wel eens verschil van mening ontstaan. Om u een klein beetje op weg te helpen bij het vinden ...
Koken in de Kleipot - Elsa Petersen - SchepelernSerie: FijnproeversFotografie Gus FilgateEen opwindende verzameling van dertig moderne recepten uit de hele wereld, gekookt in tradiotionele potten als römertofs, Indiaanse tichelpotten, ...
ChocoholicCitaten voor chocoladeliefhebbersHarde kaft - 61 pag - 2005 - ( 57 gram ) - History & HeraldryNieuw