Alles uit de braadschotel - Dora Defesche - Siemens
"Een aloude kookwijze herontdekt: Braden en stoven in aardewerken potten!
Dora Defesche schreef voor deze populairdere manier van eten bereiden dit Van Dishoeck-kookboek.
Een voordeel is dat bij het bereiden van de maaltijd in zo'n aarden braadschotel weinig of geen vet gebruikt hoeft te worden. Ideaal dus bij het streven naar een slanke lijn en het op peil houden van het cholestrolgehalte.
Omdat juist voor diegenen die een zout-arm dieet moeten volgen de braadschotel een uitkomst kan zijn, is bij ieder recept duidelijk vermeld, wat moet worden toegevoegd of weggelaten om de maaltijd aan het zout-arme dieet aan te passen."
1973 - 95 pag - ( 142 gram ) - C.A.J. Van Dishoeck Bussum
In goede staat.
Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn. Maak hieronder een account aan of log in.
Koken in de Kleipot - Elsa Petersen - SchepelernSerie: FijnproeversFotografie Gus FilgateEen opwindende verzameling van dertig moderne recepten uit de hele wereld, gekookt in tradiotionele potten als römertofs, Indiaanse tichelpotten, ...
Het Pannekoekboek - Jan de GraaffDit is het boek voor de echte pannenkoekliefhebber. Maar ook degene die tot nu bij hoog en laag heeft volgehouden geen pannenkoeken te lusten, moet na het inkijken van dit boek vast en zeker ...
Het Trattoria Kookboek - BertolliHet lekkerste uit alle streken van Italië Een culinaire ontdekkingstocht door Italië. Naast vele recepten en foto`s ook veel beschrijvingen met adressen van Italiaanse restaurants en unieke ...