Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Medisch en Gezondheid

De Complete Voedingswijzer - Claudia Praxmayer

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

De Complete Voedingswijzer - Claudia Praxmayer

Door ons jachtige leven en slechte voedingsgewoontes krijgen veel mensen te veel vet en cholesterol binnen, en te weinig vitaminen, mineralen e.d. 
Gezond eten is echter niet zo moeilijk als u weet welke voedingsmiddelen veel of weinig vet bevatten, veel of weinig cholesterol, enz. 
Dit boek helpt u daarbij. 

U vindt er talrijke overzichtelijke tabellen met niet alleen vermelding van het aantal calorieën, maar ook de hoeveelheid vet, cholosterol en ballast stoffen die in het voedingsmiddel aanwezig zijn. 

Maar wat dit boek echt handig maakt, is dat deze hoeveelheden zowel per 100 g van een bepaald product worden weergegeven als per portie.

Vanaf nu kunt u de dikmakers dus makkelijk vermijden en zult u ontdekken welke voedingsmiddelen gezond zijn en slank maken. 

Bovendien vindt u in dit boek informatie over, het ideale gewicht, extra tabellen over cholesteról, purine, vetzuren, ballaststoffen, vitaminen en mineralen, en nog veel meer.

2000 - 208 pag - Deltas - ( 354 gram )

In prima staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Niets meer te verliezen - Dirk-Jan Bijker
Bieden
Niets meer te verliezen - Dirk-Jan Bijker

Niets meer te verliezen - DirkJan BijkerGesprekken met mensen in hun laatste levensfaseNaar het gelijknamige televisieprogramma, opgetekend door Gonnie Heij. Niets meer te verliezen Gesprekken met mensen in hun laatste levensfase.Wat ...

Emmen, DR

Hoe 'het' werkt - Aschwin Tenfelde
Bieden
Hoe 'het' werkt - Aschwin Tenfelde

Hoe 'het' werkt - Aschwin TenfeldeHoe 'het' werkt laat zien wat de laatste inzichten zijn in de biologie van seks. Seks werd vier miljard jaar geleden uitgevonden door bacteriën.  Het bleek zo succesvol dat ...

Emmen, DR

Oei, ik groei! - Hetty van de Rijt en Frans X. Plooij
Bieden
Oei, ik groei! - Hetty van de Rijt en Frans X. Plooij

Oei, ik groei! - Hetty van de Rijt en Frans X. PlooijMet tekeningen van Jan JutteDe acht sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby'Waarom huilt mijn baby?' 'Wat zou er in dat hoofdje omgaan?'Heb je er wel eens bij ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord