A la Minuut - Gaston Gourmet
Van Dishoeck-kookboekjes
Het snelste uit de goede keuken.
Gaston Gourmet, geboren in Amsterdam, sterke hang naar het zuiden, er geleefd, gewoond en geleerd: te leven!
Een beetje Bourgondische inslag, wat hem wel eens parten kan spelen in zijn werk als journalist.
Getrouwd, kookt graag zelf, maar niet zo veel als wel eens wordt verondersteld.
Is op zijn gemak gesteld en laat zich graag verwennen met een goed maal, dat echt niet uitgebreid behoeft te zijn.
Geen liefhebber van een ,,degelijke pot", maar wel van degelijke kookkunst.
Bewonderaar van het type „bistro", waar moeder de vrouw de pollepel zwaait, zoals in Frankrijk en de baas de gerechten op tafel brengt.
Hoewel hij vindt dat men zich in de keuken alle tijd moet gunnen die maar mogelijk is, heeft hij de opdracht om dit boekje te schrijven, speciaal voor mensen die maar weinig tijd hebben voor het bereiden van het dagelijkse maal, gaarne aanvaard.
Hij hoopt dat hij erin zal slagen zijn kennis, listigheidjes en tijdbesparende kunstgrepen aan u over te dragen: kamerbewoners, alleenstaanden, studenten, werkende vrouwen en mannen.
Van u wordt slechts één ding gevraagd: de zin om eens iets te bereiden dat voedzaam is zonder u teveel calorieën te bezorgen, en om al die handelingen in de keuken zo efficiëent mogelijk af te werken.
Van Dishoeck Bussum - 1973 - 72 pag - ( 117 gram )
In goede staat.
Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn. Maak hieronder een account aan of log in.
Kookboek delicious waste ( tegen voedselverspilling) Delicious waste : verspilling is verrukkelijk : 24 heerlijke recepten en inspirerende verhalen om voedselverspilling tegen te gaan . 24 makkelijke zoete en hartige recepten met ...
Verandering van spijs - Troth WellsEen wereldselectie van pittige en kruidige gerechten.Een laurierblaadje, peper, een kruidnagel, wat nootmuskaat, een kaneelstokje: iedereen die kookt weet dat kruiden juist de smaak geven die een gerecht ...
ChocoholicCitaten voor chocoladeliefhebbersHarde kaft - 61 pag - 2005 - ( 57 gram ) - History & HeraldryNieuw